Tunjukkan catatan dari 2018

12.12.18 Korang shopping apa?

Assalamualaikum dan salam sejahtera uolss... Selamat pagi Rabu.. dan selamat 12.12.18..haha..banyak shopping ? 12.12 ni macam…

Wafiq Berkhatan Guna Kaedah Smart Clamp

Wafiq Berkhatan Guna Kaedah Smart Clamp | Musim hujan di Terengganu..ikut ramalan cuaca sampai hari ni hujan lebat..memang lebat…

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Assalamualaikum, Jom sertai GA dari Maisarah. Klik banner untuk sertai. Bila dah singgah blog Mai rasa sejuk je..dengan blog b…

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Assalamualaikum, Bila yaya search bloglist 2019, dan search by image, maka tersinggah lah yaya di blog adik sarah ni..rajin s…

Pokok Semarak Api

Assalamualaikum, Pokok semarak api di halaman rumah. Semakin meninggi dari tahun ke tahun. Sangatlah c…

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Adik Wazif

Assalamualaikum, Selamat Ulang Tahun Kelahiran Adik Wazif | Ibu coretkan sedikit di sini..sempena tarikh ini..kalau tarikh…

Bunga Fuschia @ Anting-Anting

Assalamualaikum, 2 minggu lepas Yaya cuci mata di nursery pokok.. tengok pokok-pokok pelbagai spesies dan warna memang menena…

Nasi Ayam Penyet Sambal Berapi

Assalamualaikum, Dah lunch ke semua? masak apa hari ni? yaya yang berkerja ni cari makan la time lunch..ada hari nak makan si…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui