Tunjukkan catatan dari Mei, 2011

Merancang Jantina Anak

ini adalah jadual dari Beijing ... yaya terbaca kat blog IntanBerlian  ... rasa teruja pulak nak tengok jadual nie..ye ladah ada…

Kementerian Kesihatan Ban ANMUM ???

Assalamualaikum ... pening-pening...kemunculan formula susu tanpa gula tambahan memang buat yaya pening..walaupun yaya dari awa…

Derma Bukan Tontonan

Asssalamualaikum .... tak ada angin tak ada ribut ... tiba-tiba je encik suami suruh search 'derma bukan tontonan' ...…

Jawapan Teka Teki

pagi td yaya berteka teki kat entry  nie .. thanks pada yang sudi bg komen ... yaya mintak bg tau nama bunga nie..ramai jugak…

Bunga Apa Nie ? Jom Teka

jom main teka - teki .. sebab yaya sendiri pun tak tau nama apa bunga nie ... tapi tu td la..sekarang dah tau dah..tanya kat mak…

Agaknya Korang Nak Ambil Tak Dia Kerja ?

Assalamualaikum ... macam-macam hal .. entah sengaja entah tidak .. rasa macam tak sengaja .. sebab kalau sengaja sah-sah orang…

Wafiq Suka Dapat Buaian

Assalamualaikum ...  sebelum nie yaya ade terpikir nak beli buaian nak letak kat laman rumah .. tapi sampai ke sudah tak terbel…

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Disebabkan yaya baru jer guna header nie..ada bagusnya jugak kan kalau join segmen SSS nie... ok jugak tengok blogger lain komen…

Jom Join My Bloglist

~closed~ sebelum nie tak pernah offer lagi sape-sape nak duk kat bloglist blog yaya nie.. ape yang ade sekarang kat bloglist t…

Terkejut

Assalamualaikum ... semalam..dah agak lewat..yaya tergerak hati nak bukak FB..terkejut tengok post seorang kawan masa s…

Me Dah Ke Size L

Assalamualaikum ... Entry ringkas sebelum lunch .. yaya dah ke size L.. M muat lagi..tapi L rasa selesa ..S jangan dikenang…

bloglist solomolo - kini dibuka...

guna nick name ' solomolo ' ... mmg senang nk ingat .. bila dah ingat nama dia semestinya akan ingat blog solo molo yan…

Jom Join My Bloglist - update

~closed ~ utk makluman .. bg mereka yg dah join bloglist yaya .. yaya dah update senarai mereka semua kat bloglist di sidebar…

CMG Tiffin Biru Di Era FM

yeah.. dapat jugak dengar suara CMG .. halus gitu suaranya..hikhik...ingat cam suara garau+garang...gurau-gurau je cik mat... …

Blogger Otai Unfollow ???

hari tu.. yaya terperasan la follower kurang seorang .. tapi tak check pun sape ... kawan yaya ade tanya tau tak sape.. tapi mac…

Makanan Paling Sedap Di Dunia

Bergenang air mata .... cuba korang pulak yang selami kasih seorang ibu ...  Ibu, bukan yang boleh kita biasa-biasakan…

Wordless Wednesday ???

Yaya rasa kalau setiap rabu time berblogwalking tu banyak jugak blog yang buat entry dengan tajuk 'Wordless Wednesday' m…

Guna Template Paling Cikai

nie sebenarnya nak cakap pasal blog nie.. kalau korang tengok sekarang serabai sikit.. maaf le yer... yaya dah ubah segala-galan…

Wafiq Masih Belum Nak Tido

dah mengantuk sangat dah..tapi budak kecik nie boleh request lagu pulak..Yaya rasa dah dekat sebulan jugak dia excited dgn lagu …

Kau Pembawa Cahaya

tanpa insan yang bergelar guru .. entah bagaimana kita hari ini .. entah menjadi insan atau tidak .. yaya dulu pendidikan formal…

Segitiga Emas

13.05.11 @ Pantai Batu Burok , Kuala Terengganu suka sangat dgn gmbr nie.. tiga penjuru .. bebola tu pulak ikut saiz..bes…

Chocolate Filling

Pagi tadi 1st time buat nie... makan dengan roti sedap nie ...    dlm pan .. atas dapur lagi nie ....   bila dah sejuk letak…

Better See You In Court !

Cewah tajuk omputih.. tp entri nak taip dlm bahasa kebangsaan jugak! sebenarnya nie nak cite .. pg td yaya teman suami pergi ma…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui