~closed~

sebelum nie tak pernah offer lagi sape-sape nak duk kat bloglist blog yaya nie.. ape yang ade sekarang kat bloglist tu adalah adalah blog-blog kegemaran yaya ...

tapi sekarang yaya ingat nak tambah kategori ...

ok .. tanpa berlengah .. kepada semua follower * follower sahaja yer...* ..

kalau rasa nk duk dalam blog list yaya kat sidebar tu ...

cuma buat satu entri ringkas bertajuk 'Nak Join Bloglist Yaya Azura' dan nyatakan sama ada korang nak jadi :

a) Abang Wafiq
b) Kakak Wafiq

kategori yang sedia ada di sidebar akan dikekalkan  mungkin ahli kabinet je akan ada perubahan .. tapi kalau korang rasa nak join kategori c) Jom Masak or d) Jom Terjah sila maklumkan ...

tak perlu tepek banner ...

tak perlu tag sesiapa ... tapi kalau korang berdegil jugak nak buat cam mana kan.. haha!

cuma nyatakan nak join a , b , c atau d ...

pastu ... tinggalkan URL entri korang kat entri nie ...

tarikh tutup : bila yaya rasa dah cukup yaya tutup lah ..


update : kategori jom masak dah dibubarkan.. yaya combine kan sekali dgn jom terjah ... so ade 3 kategori je ye ..


nota di kaki : nanti bila dah berada dalam list sentiasa la update blog supaya sentiasa berada di atas .. sebab yaya akan show only five new entries sahaja ..