Jom Join My Bloglist

~closed~

sebelum nie tak pernah offer lagi sape-sape nak duk kat bloglist blog yaya nie.. ape yang ade sekarang kat bloglist tu adalah adalah blog-blog kegemaran yaya ...

tapi sekarang yaya ingat nak tambah kategori ...

ok .. tanpa berlengah .. kepada semua follower * follower sahaja yer...* ..

kalau rasa nk duk dalam blog list yaya kat sidebar tu ...

cuma buat satu entri ringkas bertajuk 'Nak Join Bloglist Yaya Azura' dan nyatakan sama ada korang nak jadi :

a) Abang Wafiq
b) Kakak Wafiq

kategori yang sedia ada di sidebar akan dikekalkan  mungkin ahli kabinet je akan ada perubahan .. tapi kalau korang rasa nak join kategori c) Jom Masak or d) Jom Terjah sila maklumkan ...

tak perlu tepek banner ...

tak perlu tag sesiapa ... tapi kalau korang berdegil jugak nak buat cam mana kan.. haha!

cuma nyatakan nak join a , b , c atau d ...

pastu ... tinggalkan URL entri korang kat entri nie ...

tarikh tutup : bila yaya rasa dah cukup yaya tutup lah ..


update : kategori jom masak dah dibubarkan.. yaya combine kan sekali dgn jom terjah ... so ade 3 kategori je ye ..


nota di kaki : nanti bila dah berada dalam list sentiasa la update blog supaya sentiasa berada di atas .. sebab yaya akan show only five new entries sahaja .. 

21 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. nak jugak ..nak jugak.eh nmpk sgt tak malu kan?

    BalasPadam
  2. Join...
    http://desamahsuri.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  3. Cute Mum join..

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    TQ

    BalasPadam
  4. kk dah join. :D

    http://kambengkarbonat.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  5. http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    #kak yaya,pilih kita tau.hehe.

    BalasPadam
  6. http://solomolo.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  7. join jugak laa....


    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  8. http://khairunnisasurfina.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  9. mao join ♥

    url : http://doremifasilatido.blogspot.com

    BalasPadam
  10. bella join. hope hope terpilih :D

    http://felizbellover.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  11. http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  12. salam kak yaya. nk juin!! hehehe...

    http://lelakitanpaemosi.blogspot.com/2011/05/076-nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum...

    saya pun join...linknya:
    http://arisyahjahirah.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  14. salam, saya join ye.

    http://oneaza.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  15. http://ekinzatiliya2009.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  16. la patut xde dlm list..dah buat tp xtinggal link ihihih.

    btw ni dier link:
    http://hanyalahdihati.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  17. ambo nk join jugok.. =D
    http://kokserkokdam.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. kokser kokdam : kena buat entri..tapi tak pe..yaya masukkan dulu dlm list...

    BalasPadam
  19. sori cik kak.. da buat da.. ehehe

    http://kokserkokdam.blogspot.com/2011/05/nak-join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
  20. shy dah join..: )

    http://diaryshy.blogspot.com/2011/06/join-bloglist-yaya-azura.html

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama