jom main teka - teki .. sebab yaya sendiri pun tak tau nama apa bunga nie ... tapi tu td la..sekarang dah tau dah..tanya kat makcik aka tealady kat office nie ...

cuba teka apa nama bunga nie ???



cantik kan...bunga nie yaya snap kat laman ofis ..laman ofis dah macam laman rumah..macam-macam bunga ada...kenanga, orkid,melur,mawar,ros,tikam seladang, water lily dan macam-macam lagi la .. pokok misai kucing, anggur, mangga, nangka pun ada .. kalau makcik tealady tu nak buat cekodok masak kat pantry just petik je daun kucai or daun bawang kat laman ..

tapi yaya nak ajak korang teka nama bunga kat atas tu ... tak de hadiah ye..just suka-suka je ....^____^