hari tu.. yaya terperasan la follower kurang seorang .. tapi tak check pun sape ... kawan yaya ade tanya tau tak sape.. tapi macam mana nak tau ye..walaupun follower yaya bukan ribu riban tapi 700+ tu berpinau jugak mata kan.. dalam otak bukan ade cip pun..hihi...bukan ada buat list khas pun nak record semua follower .. rajin betul kalau ada sesiapa buat nie..memang respect la...

then kawan yaya yang bertanya tu pulak bg tau follower dia pun dah kurang seorang .. oleh sebab dia baru berblog dan follower pun 60+ masih boleh ingat sape yg dah follow dia ... bila dia check dia bg tau yaya yg blogger yang unfollow tu adalah dot dot dot ... yang pasti blogger otai yg dikenali ramai ....

yaya rasa tak de yg tak kenal dia.. dalam sehari banyak entri dia publish..selalu tolong blogger yang baru nak merangkak..selalu bg tips .. dan dia berblog dgn cara dia sendiri...

hari nie terdetik pulak yaya nak tengok list follower ..seingat yaya .. blogger otai nie antara yang terawal jugak yang follow ..kira bawah seratus follower la .. eh.. tak de dah dia.. sah la.. mmg sifu daku telah unfollow daku ...

mungkin terlalu ramai blogger baru yang follow dia..then lepas tu blogger otai tu follow la blog kita masa tu...sebagai pembakar semangat la mungkin..of course la rasa bersemangat kan .. tak sangka dia sanggup follow kita..dan dalam dia unfollow...tp itu hak dia ...
mungkin dashboard dia dah sesak..sebab tu dia unfollow.. tak pe la...tp yaya tetap jengah blog dia setiap hari ...


nota di kaki : sentiasa mencuba untuk berfikiran positif ...