Assalamualaikum ...


Entry ringkas sebelum lunch ..

yaya dah ke size L.. M muat lagi..tapi L rasa selesa ..S jangan dikenang ..huhu..

eh..korang faham tak ??

kalau tak faham.. print screen dr FB nie akan membuatkan korang paham ...

owh owh owh ... sungguh makan dalam ayat tersurat langsung tak tersirat ini ... haha  ^ ____ ^

memang berat badan yaya dah bertambah.. agaknya dah samapi 55KG belom ? ntah la..last timbang 53 KG..

mmg cuba untuk kurangkan makan .. dah pakai Premium Beatuful pon.. tapi nak buat macam mana selera makan daku tak pernah luntur!

meh tengok sikit Yaya Azura .. pic 2 minggu lepas ...

*muka yg tulus suci tanpa sebarang make up ...


mmg sah-sah gemokkss... tapi tak gemuk sangat pun kan..*ayat penyedap hati

mungkin sebab dulu terlampau kurus jadi bila berisi sikit orang akan cepat perasan.. huhu .... harap PB dapat membantu ...tapi persoalannya mampukah PB melawan nafsu makan daku ??? ^___^



nota di kaki : LIN .. ko tak nak kata ape-ape ke tengok perubahan kawan ko nie ...haha!