Jom Join My Bloglist - update

by - Friday, May 20, 2011

~closed ~

utk makluman ..

bg mereka yg dah join bloglist yaya .. yaya dah update senarai mereka semua kat bloglist di sidebar nie..boleh tengok situ ..
bloglist nie masih lagi terbuka kepada sesiapa yang belum join... nanti kalau ade penambahan yaya just add to list je ..

terima kasih pada mereka yg sudi join..kebanyakannya follower baru .. mereka yang dah lama follow yaya nie tak sudi nak join ke ?...hihi ... ^____^


nota kaki : sedang layan NIKITA kat you tube ... tak sempat nak tengok kat TV ...

You May Also Like

3 Comments

  1. Nak join ! ! Jemput singgah blog Zakwan !
    Hehe

    smileasuwant.blogspot.com/2011/05/segmen-khas-ar-rifke-jom-review-blog.html

    ReplyDelete