Tunjukkan catatan dari 2012

Gelombang Kedua

Bismillah... Assalamualaikum... 3 hari panas terik...semalam nak tido bukan main panas lagi..rupanya petanda nak hujan..…

Resepi Durian Crepe Terbaik Konpem Jadi

Bismillah... Assalamualaikum ... Walaupun dah muncul pelbagai perisa - stoberi, jagung, oreo, coklat, anggur - tapi durian c…

Hari Pertama Sekolah

Bismillah... Assalamualaikum.... Alhamdulillah...dari semalam rasa berdebar..Wafiq tak berapa nak excited bila cerita pasal…

Daripada Perodua

Bismillah... Assalamualaikum... Petang tafi mr.tmfs pergi servis kereta mini kami...sekejap je dah 5 tahun pakai...lambatn…

Mari Mari Mari !!!

Bismillah...   Assalamualaikum...   ramai je yang nk kuruskn badan,cuba mcm2 produk & program pelangsingan,tp tak …

Melaka - A Famosa Resort - Cowboy Town

Bismillah ... Assalamualaikum ... Check In jam 4 petang ..jam 8 malam dah kena turun semua..berkumpul di lobi..bas bawa kam…

Tangkapan malam ini

Bismillah.... Assalamualaikum... Sebulan sekali my MIL akan ajak makan kat luar..hujung bulan lah..lepas makan mesti akan…

Roh buat maksiat?

Bismillah ....   Assalamualaikum ....   Roh buat maksiat di alam barzakh? tu keyword hari nie yang sangkut dengan blog n…

Melaka - A Famosa Resort - Condo D' Savoy

Bismillah... Assalamualaikum ... Jam 4 petang baru check in..biasa hotel jam 2..tapi sini jam 4..tapi yaya relak je..mana t…

Enggan berpisah

Bismillah... Assalamualaikum... Berdrama setiap pagi...musim cuti sekolah nie setiap hari Selasa, Rabu & Khamis n…

TAUBAT

Bismillah... Assalamualaikum... TAUBAT... Rasulululalh SAW bersabda yang maksudnya : ''Seorang mukmin tidak …

Meriahnya Krismas - Tumpang bergambar

Bismillah... Assalamualaikum ... Cantik di mata..jadi kami tumpang bergambar ^_^ besar sungguh Gingerbread Man nie..s…

Melaka - Restoran Melayu Melaka

Bismillah... Assalamualaikum ... Restoran Melayu Melaka | Untuk makan tengah hari dan hari pertama kami makan di Restoran …

Melaka - Dataran Pahlawan

Assalamualaikum, Berchenta nak buat entri nie..gambar duk merata..over pro dah dahku nie guna banyak kamera..kamera cap ayam…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui