Tunjukkan catatan dari Februari, 2021

Happy birthday Yaya

Happy birthday Yaya | Bulan Februari dah sampai ke penghujung tapi baru sempat nak berceloteh pasal birthday tuan tanah awal bul…

Beli charm di PG Mall, cute je

Beli charm di PG Mall, cute je | Bila nampak charm ni comel dan cute, terbeli akhirnya 2 biji charm. Kenapa terbeli? Sebab Yaya …

Giveaway Sii Nurul

Giveaway Sii Nurul | Lamanya tak join giveaway. Sendiri pun lama dah tak anjurkan Giveaway. Kali ini Yaya nak support GA dari ra…

26 Best Mommy Blogger Malaysia 2021

26 Best Mommy Blogger Malaysia 2021 | Kali ini Yaya nak senaraikan 26 best mommy blogger yang Yaya ikuti blog mereka. Di kalang…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui