Giveaway Sii Nurul | Lamanya tak join giveaway. Sendiri pun lama dah tak anjurkan Giveaway. Kali ini Yaya nak support GA dari rakan blogger, Nurul yang menetap nun jauh di Sabah.


Giveaway

Syarat-syarat penyertaan :

1. Follow blog Sii Nurul dan Inspirasi Kami - DONE
2. Like Facebook Page Blog Sii Nurul - DONE
3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Giveaway Sii Nurul" - DONE
4. Komen link penyertaan di komen di bawah. - DONE


Syarat penyertaan pun mudah je. Jomlah korang join giveaway Sii Nurul ni.

Hadiah Giveaway

Cabutan bertuah akan dilakukan dan 2 orang pemenang giveaway akan menerima wang tunai RM50. 

Kalau tak ada rezeki menang tunai, semua penyertaan akan disenaraikan dalam bloglist. Bukan senang tau nak letakkan link blog kita di blog list orang lain.

Tempoh Giveaway  bermula 24 Januari sehingga 20 Februari 2021. Sempat lagi ni korang nak join. Jom!



12 Comments

  1. Hai,jemput join Giveaway Cuya :)

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. *knock knock*

    Dropping by to say hi :)
    All the best!

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. good luck datang dari GA sama

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    ReplyDelete

Thank you for reading my blog. Constructive comments are greatly appreciated. Thank you.