Tunjukkan catatan dari 2016

Kenangan SPM Tahun 1999

Bismillah,  Assalamualaikum. Hari ni bermula peperiksaan SPM. Selamat maju jaya buat semua calon SPM. Rasanya tiada sauda…

Pesanan Sebelum Peperiksaan

Bismillah, Assalamualaikum. Hari ni abang Wafiq start exam akhir tahun. Ibu kemain lagi nebes. Anak baru darjah 1 je pon.…

Ku Mohon Sheila Majid

Ku Mohon | Lirik dengan maksud yang mendalam, menyentuh sanubari. Tak pernah bosan dengar lagi ni. Semoga kita sentiasa dalam ra…

Doakan kesembuhan untuk Wafiq ...

Bismillah. Assalamualaikum. Awalnya entri ni nak dipublish sebelum pembedahan mata abang Wafiq pada 27hb Jun baru ni.. ingin…

Macam-Macam

Assalamualaikum. Entri ke 1000. hampir 7 tahun berblog baru 1000 entri eh? boleh laa.. dari blog ni terus bersawang b…

Nak kurus sikit je...

Bismillah. Assalamualaikum. Selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan alam maya. Pagi tadi bersahur ala kadar..nanti nak ber…

Ramadhan Kareem

Bismillah. Assalamualaikum. Memo waktu berkerja bulan puasa dah keluar atau erti kata lain aku dah keluarkan memo.. tak s…

Berbagi-bagi rezeki

Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah, Khamis lepas dapat juga bertentang mata dengan pemilik blog Titisan Nurani, kak H…

Kalau dah rasa nak makan...

Bismillah. Assalamualaikum. lama sangat dah tak buat kuih ni. tengok kak hainom buat..Ya Allah, tergoda kemahen tersedar d…

24hb Mei 2016

Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ni hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke- 8 Doakan kami, semoga sen…

Hadiah Hari Guru 2016

Bismillah. Assalamualaikum. Setahun dua ni, bila nak sambut Hari Guru je, Aku cuba untuk sediakan hadiah hari guru Bukan ap…

Makan-makan di The Syrup Vs Soda

Bismillah Assalamualaikum. Ni kunjungan kali ke dua ke The Syrup Vs Soda. (SVS) Aku tau restoran ni lepas tengok Jalan-Jalan…

Sarapan Roti Canai Sardin

Bismillah. Assalamualaikum. Penangan roti canai sardin best. Dalam seminggu ada 2, 3 kali aku pergi kedai roti canai ni. Se…

Bukan Sekadar Sabun Mandi

Bismillah. Assalamualaikum. Macam-mana kegunaan sabun mandi. tengok setara mana kreatif ke tak korang Ada orang guna sabun …

Mango Cheese Cake Sedap Di Lila Wadi

Bismillah. Assalamualaikum. Gambar tersorok dalam draft post tanpa tajuk, tanpa isi kandungan Ada gambar mango cheese cake, …

Resepi Biskut Famous Amos Sedap

Bismillah. Assalamualaikum. Weekend baru ni, terajin pula aku nak buat biskut. Al kisah dah plan dengan anak-anak bujang nan…

Potty Training For Wazif

Bismillah. Assalamualaikum. Bila teringat Wazif rasa macam kena geletek je hati ni.. mesti dan dan tersenyum teringat keleta…

Nak kekalkan tu satu cabaran...

Bismillah. Assalamualaikum. Hari ni alhamdulillah..badan sihat walafiat.. cuma pagi tadi otak ada sikit lemau-lemau biasala…

Nota Buat Mak

Bismillah. Asalamualaikum. Nota untuk menyediakan penggalak bagi pokok cili, mulberi, pokok tin, sayur-sayuran dan juga…

Rexona Percuma Dari WOOP.MY

Bismillah. Assalamualaikum. Supprise bila dapat parcel. rasa tak ada shopping online. masa sign consignment note tu tak ten…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui