Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Huru Hara

Bismillah...   Assalamualaikum ...     Jom yaya bawa anda berkenalan dengan gabungan makanan tambahan terbaik untuk …

Beri sedekah atau beri hutang ?

Bismillah... Assalamualaikum ... ada orang terdekat dengan korang kesuntukan duit.. rasa-rasanya korang nak bagi je duit tu…

Rahsia terbesar banyakkan susu badan

Bismillah... Assalamualaikum... Rahsia terbesar banyakkab susu badan... Yang utama niat korang memang kuat nak exclusive breas…

Semoga hari ini lebih baik

Bismillah... Assalamualaikum ... pagi nie dengar topik pagi di Sinar FM..kisah kehidupan selepas berkahwin..kelakar pulok de…

Mana la nak cari seragam bomba

Bismillah... Assalamualaikum ... 'ibu..wafiq tak nak jadi doktor dah..nak jadi bomba penyelamat boleh?' begitula…

Cut & Paste

Bismillah... Assalamualaikum... Ni salah satu buku aktiviti kegemaran wafiq..suka sangatlah kalau bertemu gunting dan gam.. ten…

Jalan-jalan cuti CNY 2013

Bismillah... Assalamualaikum... Cuti 4 hari kalau dapat bergolek2 duk rumah mmg best! Makan, tengok tv, tidur.. ulang itu …

Ringkas tapi alhamdulillah...

Bismillah... Assalamualaikum... Makan sarapan yang ringkas-ringkas je..bayangkan mereka yang tak bernasib baik seperti kita..n…

Awas, jangan minum terlebih air!

Bismillah... Assalamualaikum... Minum air masak banyak2 nie dah macam penyakit berjangkit dah kat ofis yaya. Dari yang tak …

River Cruise di Taman Tamadun Islam

Assalamualaikum, Akhirnya merasa juga naik river cruise di kampung sendiri..hehehe..walaupun Taman Tamadun Islam tu tempat ber…

CPUV Campaign Pertama 2013

Bismillah... Assalamualaikum ... merasa juga CPUV - sebelum nie sokmo yaya sebut BE... benda sama jer pun .. orang lain 2013…

Jom lompat tali untuk kurus!

Bismillah... Assalamualaikum.... Sekali sekali yaya beli majalah RAPI.. rm4.00 sahaja..banyak info dan tips kesihatan... B…

aish...kena lagi sekali...

Bismillah.... Assalamualaikum.... Sepatutnya warna biskut nie cerah lgi...tapi bila buka pack, ayoyo...awat ni gelap gel…

Mini Cooper Saya

Bismillah... Assalamualaikum.... Kali pertama ke kedai tayar...Pagi tadi giliran mr.tmfs ke kedai tayar... Pagi tadi tuka…

Subhanallah

Bismillah... Assalamualaikum.... Bersiaran di tepian pantai Batu Buruk..melayan kehendak wafiq mau main pasir pantai..na…

Dah sebulan Wafiq bersekolah ....

Bismillah... Assalamualaikum ... Alhamdulillah.. dah boleh biasakan diri dengan rutin baru 2013..bangun lagi awal..siapkan …

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui