Tunjukkan catatan dari Disember, 2011

Entri Terakhir

Assalamualaikum.... Esok sudah tahun baru..sudah di tahun 2012.. sekejap je masa berlalu..nie entri terakhir...terakhir untu…

This Weekend ...

Assalamualaikum ... 3 hari bercuti..blog pun ikut sama bercuti..bestnya dapat rehat kat rumah..3 hari bercuti mmg relax.rasa…

Bila Mata Keras...

Assalamualaikum ... Bila mata keras...atau..keras mata nie..tak rasa mengantuk .... melayan perasaan sambil dengar lagu Bee …

8A juga buat Yusry Amir

Assalamualaikum .... Alhamdulillah...syukur....akhirnya hilang jugak debaran..bukan setakat tuan punya badan..dengan akak dia n…

Maksud Nama Baik Tapi Tak Elok

Assalamualaikum .... Baik tapi tak elok..susah jugak nie...nak bg nama anak mesti kita nak cari nama-nama yg sememangnya ada m…

Nasib bukan kepunyaan suami...

Assalamualaikum... Hari nie yaya cuti..cuti 2 hari..semalam dan hari nie..semalam ke Kuantan..macam tak percaya boleh duk dala…

Malam Jumaat

Assalamualaikum... Kebosanan..nk menonton tv tiada apa yg menarik..alih alih cerita seram...seperti kebiasaan malam jumaat mal…

Penangan Cinta Elysa

Assalamualaikum... Td berkira- kira nak makan mee sedaap goreng perisa asli..buat sampai 2 bungkus..bukan mkn sorang tapi bers…

Selamat Pagi Semua

Assalamualaikum ... Hujung2 tahun kebiasaan keje agak sibuk..tapi tahun nie rasa macam xde apa pulak nak buat...hihi..sebabnya …

Selamat Malam

Assalamualaikum... Cepat benar rasa mengantuk malam nie..kena tidur awal malam nie..semoga hari esok lebih baik dari hari nie.…

Bolasepak vs Badminton

Assalamualaikum ... Yaya minat bola..tapi xla sampai ke stadium..tengok kat tv je...tak suka sesak-sesak..tengok depan tv nie …

8 Rahsia Lelaki Kaum Hawa Wajib Tahu

8 Rahsia Lelaki Kaum Hawa Wajib Tahu | Perempuan sering merasakan lelaki tak memahami kita. Lain perempuan cakap,  lain pulak ya…

Merah ... Meningkatkan Nafsu Makan

Assalamualaikum .... Tengok logo-logo restoran fast food kat bawah nie... Semua logo ada warna merah...cuma A&…

Soundtrack Ombak Rindu ..

Assalamualaikum ... Ombak Rindu – Hafiz & Adira (OSTOmbak Rindu) Tuhan tolong lembutkan hati dia Untuk terima ku se…

Alahai TGV Online

Assalamualaikum ... Semalam nak beli tiket wayang ..of course la nak menonton movie paling diperkatakan saat dan tika ini yak…

IndoCafe + Biskut Jagung

Assalamualaikum ... alhamdulillah... cicah biskut jagung cap ping pong dengan indocafe..best..tapi lagi best kalau regu den…

4BE Sedang Running

Assalamualaikum ..   Tajuk bahasa rojak...jangan marah saya...hihi...   dah lama tak check nuffnang..hari khamis lepas buka …

Jagalah Turutan Cinta Ini

Assalamualaikum ... Turutan cinta seorang wanita bernama isteri : Nombor 1, cintai lah  Allah Nombor 2, cintai lah Rasulul…

Kembali Kesana Jua Akhirnya

Assalamualaikum ... Wahai manusia..! Engkau berlari-lari di atasku, tempat kembalimu adalah di dalam perutku. Engkau me…

Ubi Setela

Assalamualaikum ... Ubi setela..nama lain ubi setela ialah ubi jawa, ubi ketela, ubi rambat (gigih cari info kat wiki ..haha) …

Main Komputer Time Gini ?

Assalamualaikum ... time orang berdengkur tak hengat dunia nie la si kecik Wafiq tu nak bangun tido..katanya badannya panas..n…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui