Tunjukkan catatan dari Januari, 2010

Sekitar Cukur Jambul Wafiq

~sempat lg pose ngn tok ki sebelum majlis mula~ ~jeng-jeng!!!ni dia sudahnya!!!~

Wafiq - 29/01/10

~Wafiq ngn nenek~ ~ni dia ayah Wafiq:-)~

VCD lagu ni ayah Wafiq beli

VCD ni ok sangat..ade banyak lagu..come with book ade lirik lagu...colourful gitu..

Panduan Resipi Utk Si Cute Wafiq

beli khas untuk panduan sajian Wafiq tapi resipi untuk ibu ngan ayah pun boleh guna gak ni.. yg ni siap ada table lg as panduan…

1st book for Wafiq

Bukak je buku gambar2 binatang ni depan Wafiq dia sibuk nak pegang sendiri..mula mula cam syok je dia tengok..colourful kan...…

love dis pic :-)

comei kan gambor nih?hikhikhik!!!!

'Cerpeng Si Mamat' hikhik!!

aku dapat 'cerpeng' ni tru email from a friend of mine laa...tergalak sakan gak..udah ler loghatnyer dlm base ganu kiter…

Aduhai Wafiq.....

Sakit mata Wafiq x baek lg...tp yg herannya bahagian dalam mata nmpak ok jer..cuma bengkak kat kelopak jer..tp yg lg heran bengk…

SeLamAt ?????? SaYang!!!!!!

Selamat pe erk?ulang tahun mmg tak.hari jadi bley ker??erm..eceli hari ni genap Si Cute Wafiq 6 bulan..so aku nak wish selamat …

Tiada hasil carian ditemui