Tunjukkan catatan dari Mac, 2012

Simbolik Cinta

Assalamualaikum ... Tengah-tengah malam nie nak berbicara pasal cinta sikit..hhihi.. apa simbolik cinta korang ? punya lambang …

Hanya dia terkenan gelas senget.

Assalamualaikum .... Yaya dah jarang minum minuman berkafein..nescafe terutamanya..dalam sebulan rasanya secawan pun tak ha…

160 sebatan pegang tangan wanita

Assalamualaikum .... Kalau kat negara kita ada hukuman macam tu alamatnya ramai tak boleh terima..benda baik mmg susah orang n…

Wafiq dan Spongebob

Assalamualaikum ... Who lives in a pinapple under the sea? Spongebob Squarepants! hikhik...sape suka tengok citer spongebob…

Jom pergi Mekah naik kereta ayah

Assalamualaikum .... 'Tak nak la naik kapal terbang , bunyi bising macam kapal terbang wafiq. Jom pergi Mekah naik kereta a…

Cepat sembuh baby Amsyar

Assalamualaikum... Baru tau baby pun boleh kena uluran..kesian baby Amsyar, baru nak masuk 5 bulan dah pun kena operate.. Bekas …

Wardina sedang berusaha..Jom kita tiru!

Assalamualaikum ... - status Wardina pada isnin lepas di FB - yaya juga sedang berusaha..sedang belajar...bermula 7 minggu…

Kek Lapis Biskut Sultana

Assalamualaikum ... maaf ye..kuliti gambar kurang memuaskan.... saje try kek nie..terkenankan 'tagline…

Lok8u - jam GPS untuk anak

Assalamualaikum... Bukan gajet baru...sekitar 2010 dah ada kat pasaran (tak silap yaya..) belum pernah buat entri lagi pasa…

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Assalamualaikum ... Nak join : SINI ! blog yaya nie blog personal..ade kisah family, kisah anak..kadang tu kisah main masak-ma…

Selimut untuk cuaca panas

Assalamualaikum.... cuaca panas pun nak berselimut ??? masa Wafiq kecik dulu (sekarang pun kecik lagi..cuma dah besar sikit je.…

Preparation For Picnic

All from Ikea.. foam cup n plate pun dah habis stok kat rumah nie.. ada baiknya pakai pinggan,mangkuk,set sudu dan cawan comel- …

Puding Jagung Lapis Biskut

Assalamualaikum .... Puding nie buat hari ahad baru nie ..cuti kan sempena pertabalan sultan terengganu..setiap kali weekend…

Mengenal Kaktus Di Fitra Flora

Assalamualaikum ... Pagi jumaat lepas sengaja bawak Wafiq ke nursery pokok kat Jalan Panji Alam tu..biasa memang kena tinggal l…

Puding Roti

Assalamualaikum.... Dah lama tak buat puding roti..kebetulan wafiq nak mkn roti spread dgn sekaya...balance roti putih boleh b…

Rindu Wafiq

Assalamualaikum... Rindu kamu budak tecittt ! Rindu Wafiq...tengah buat ape la budak kecik tu agaknya. Semalam seronok ma…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui