Tunjukkan catatan dari Januari, 2012

Siakap 3 Rasa

Assalamualaikum.... Up resepi siakap 3 rasa buat semalam...makan 3 rasa nie mmg menyelerakan..rasa pedas masam manis tu mmg …

Game Tag Versi 2012

Assalamualaikum ... Lama dah tak main tag menge'tag' nie ..kali nie kena tag dgn shima ... game tag nie rupanya soala…

Cucur Labu Manis

Assalamualaikum... Lama dah tak.makan cucur labu....asal nak buat sekaya labu..tapi terbuat cucur labu..next time la sekaya la…

Ulser Katanya ....

Assalamualaikum.... Bagi snek boleh je makan..Bagi biskut boleh je makan...Gosok gigi boleh je....pendek kata semua boleh kec…

Mekah ?

Assalamualaikum ... Wafiq dah bercakap macam org dewasa...tapi dah nama budak-budak...kalau dia salah cakap mmg buat yaya ke…

Bersikap Negatif Disebabkan Oleh Air

Sikap Negatif Sebab Air |  Jangan terkejut air pun boleh buat kita jadi negatif. Masa sedang makan minum tu la  mulut nak mengom…

Nak Sunat

Assalamualaikum ... Semalam ...sembang-sembang dengan Wafiq sebelum tidur ... wafiq..besar nanti wafiq nak jadi apa ? tu …

Antara Gagal Dan Berjaya

orang yang gagal adalah orang yang tidak mampu mengurus masalah, hanya yg mampu mengurus masalah sahaja yang akan berjaya oran…

Alim Kids Playgroup

Assalamualaikum ... Petang semalam Yaya bersama Wafiq join preview untuk Alim Kids Playgroup..1st kat Kuala Terengganu... A…

Kek Lobak Merah

Assalamualaikum... Ingat nak buat tajuk 'kek carrot' tapi jadi rojak la pulak bahasa tu..nie 1st time buat...tak brap…

Servis Penghantar Susu Ibu

Assalamualaikum .... Ada juga servis macam nie ye..pelik je bunyinya..alhamdulillah kat negara kita nie kesedaran men…

Kek Marble

Assalamualaikum, Lama dah tak buat kek marble..Dulu buat dengan mak,sekarang buat dengan wafiq...memang excited budak tu..time…

16.01.12 - 2 tahun sudah

Assalamualaikum ... Yaya pernah bg tau yaya buat blog nie masa umur wafiq 6 bulan..genap2 enam bulan... hari nie Wafiq dah 2…

Ainol Novo 7 Advance

Assalamualaikum.... Korang tau tak ape tu Ainol Novo 7 Advance ? Cuba sebut Samsung Galaxy Tab, I pad,..sure semua tahu...se…

2 liter sehari

Jumlah air masak/putih yg diperlukan oleh badan ialah 1 liter untuk setiap 25kg berat badan kita...berat yaya dalam 52 kg..jad…

Hantu Raya

Assalamualaikum .... Pernah dengar cerita tentang hantu raya ? orang kata orang dulu2 ada yg membela hantu raya...orang k…

Keropok Goreng vs Roti Bakar

Assalamualaikum.... Relax je wafiq makan keropok goreng....siap cicah sos cili lagi...pedas? Tak de maknanya..kalau pedas si…

Berehat sebentar dengan ...

Assalamualaikum ...     dah dekat 4.30..lagi setengah jam tamatlah office hour untuk hari nie...time petang-petang gini e…

Semoga Ada Rezeki Itu

Assalamualaikum ...     Sedikit blur untuk buat entri pertama tahun 2012...bukan tak semangat cuma macam biasa ...tak ber…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui