Assalamualaikum ...





dah lama tak dengar khabar Casey...Cuma lagu dia je berkumandang kat radio..suka dengar lagu Jangan Ada Benci .. Seribu Impian pun suka jugak..

Casey pun dah ada anak..comel anak dia...sebijik macam muka Casey...tapi segan la yaya nak minta izin copy paste pics kat sini..kalau korang nak tengok pics add la dia kat FB...hehe...

ermm...yaya tak reply pun coment dia kat FB tu...tak terkata sampai tak tau nak balas apa..kihkhih...ada idea ???

2 Comments

  1. lagu zaman muda2 dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. ni zaman saya skola menengah dulu ni hahahhaha, mmg byk memorinya hehehe

    ReplyDelete

Komen yang membina sangat dihargai. Terima kasih.