Gembiranya bila Casey Subramaniam approve saya di FB ^_^

Assalamualaikum ...





dah lama tak dengar khabar Casey...Cuma lagu dia je berkumandang kat radio..suka dengar lagu Jangan Ada Benci .. Seribu Impian pun suka jugak..

Casey pun dah ada anak..comel anak dia...sebijik macam muka Casey...tapi segan la yaya nak minta izin copy paste pics kat sini..kalau korang nak tengok pics add la dia kat FB...hehe...

ermm...yaya tak reply pun coment dia kat FB tu...tak terkata sampai tak tau nak balas apa..kihkhih...ada idea ???

2 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. ni zaman saya skola menengah dulu ni hahahhaha, mmg byk memorinya hehehe

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama