Assalamualaikum....


Korang tau tak ape tu Ainol Novo 7 Advance ? Cuba sebut Samsung Galaxy Tab, I pad,..sure semua tahu...sebenarnya ainol tu pun sejenis tablet jugak...tak glemer pun sebab barang murah...produk China...

Sebenarnya tu kepunyaan suami..semalam baru dapat..asalnya mr.tmfs cakap dia nak beli tablet murah untuk wafiq...eh ntah cmne ntah dia pulak yg guna...tp mcm tak jd bg wafiq..bg pinjam sekali sekala je kut..kan abg? hihi...tp ok la sbb semalam wafiq tak sentuh pun HTC Flyers yaya...duk main tablet yg baru sampai tu je..





Full Android Market ... tp mr.tmfs guna tablet nie untuk baca file pdf je..duk terlentang tergolek pun still boleh baca..katanya lenguh pinggang dah mengadap desktop or laptop lama-lama...hmm..

Wafiq nak kelek ke sana ke mari pun tak bimbang..kalau dikeleknya HTC flyers yaya tu was2 yaya..andai terlucut dari tangan nak menangis pun ibu tak mampu wafiq oii..Si Ainol nie mr.tmfs beli dgn harga RM299..tapi ofis mate yaya ada beli Ainol Basic tp dgn harga RM450..erkkk.....