Tunjukkan catatan dari Mei, 2016

Berbagi-bagi rezeki

Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah, Khamis lepas dapat juga bertentang mata dengan pemilik blog Titisan Nurani, kak H…

Kalau dah rasa nak makan...

Bismillah. Assalamualaikum. lama sangat dah tak buat kuih ni. tengok kak hainom buat..Ya Allah, tergoda kemahen tersedar d…

24hb Mei 2016

Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah. Hari ni hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke- 8 Doakan kami, semoga sen…

Hadiah Hari Guru 2016

Bismillah. Assalamualaikum. Setahun dua ni, bila nak sambut Hari Guru je, Aku cuba untuk sediakan hadiah hari guru Bukan ap…

Makan-makan di The Syrup Vs Soda

Bismillah Assalamualaikum. Ni kunjungan kali ke dua ke The Syrup Vs Soda. (SVS) Aku tau restoran ni lepas tengok Jalan-Jalan…

Sarapan Roti Canai Sardin

Bismillah. Assalamualaikum. Penangan roti canai sardin best. Dalam seminggu ada 2, 3 kali aku pergi kedai roti canai ni. Se…

Bukan Sekadar Sabun Mandi

Bismillah. Assalamualaikum. Macam-mana kegunaan sabun mandi. tengok setara mana kreatif ke tak korang Ada orang guna sabun …

Mango Cheese Cake Sedap Di Lila Wadi

Bismillah. Assalamualaikum. Gambar tersorok dalam draft post tanpa tajuk, tanpa isi kandungan Ada gambar mango cheese cake, …

Resepi Biskut Famous Amos Sedap

Bismillah. Assalamualaikum. Weekend baru ni, terajin pula aku nak buat biskut. Al kisah dah plan dengan anak-anak bujang nan…

Potty Training For Wazif

Bismillah. Assalamualaikum. Bila teringat Wazif rasa macam kena geletek je hati ni.. mesti dan dan tersenyum teringat keleta…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui