Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Ikhlas...pasti seronok....

Bismillah... Assalamualaikum... 2 hari nie sibuk membungkus hamper..banyak juga..untuk 420 org pelajar sekolah rendah dan me…

sesak nafas dah desktop ni!

Bismillah... Assalamualaikum ... ingat nak update blog..nak save picture kat desktop pun boleh bikin lelah..print screen gam…

Dating

Bismillah... Assalamualaikum.... Dah macam kewajipan pulak..lepas ambil budak comel dari tadika kena dating paksa dengan dia…

Kejong

Bismillah... Assalamualaikum... Nuffnang Ooo Nuffnang .... 2013 belum dapat BE..huhuhu...sedih. Iklan Digi tu semalam dah…

Viva forever....part 2

Pada hari kejaqdian pagi2 buta aku dah bangun..excited le sebab nak pasangkan speaker & amp; player baru kat viva tu..sel…

Amalan Memudahkan Hamil Menurut Islam

Bismillah... Assalamualaikum .... Wafiq dah start sekolah..jadi ibunya pun dah merancang nak tambah anak lagi..hihi..kawan-k…

Buat pertama kali pergi menjenguk Wafiq

Bismillah... Assalamualaikum... Pagi tadi lebih kurang jam 10.30 yaya pergi ke tadika wafiq..dah seminggu sekolah..selama …

Tiada tajuk

Published with Blogger-droid v2.0.9

Lagu-lagu best di AJL 27

Assalamualaikum ... Rancangan Muzik-Muzik lama dah tak tengok..tak ingat dah bila last tengok..sebab rasa tak best macam dul…

Bila disuruh bangun

Bismillah.... Assalamualaikum.... Sesi masak memasak untuk makan tengah hari jap lagi dah selesai...tunggu mr.tmfs balik jap…

Bila disuruh bangun

Bismillah.... Assalamualaikum.... Sesi masak memasak untuk makan tengah hari jap lagi dah selesai...tunggu mr.tmfs balik jap…

Sudah 2 Januari

Assalamualaikum... Sibuk betul puan yaya pada tahun baru...bukan main bersunguh-sungguh lagi buat keje ofis semalam.haha..upd…

Viva Forever

Assalamualaikum.. Ini adalah posting kedua dari aku..setelah 2-3 bulan kot..hehehe... Hari ni aku ikut sorang membe…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui