Dnialicious Cake House, Kek Birthday Sedap Di Kuala Terengganu

by - Wednesday, September 04, 2019

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, masih belum hilang rasa seronok bergathering sesama rakan blogger. Bukan senang nak berjumpa, masing-masing pun sibuk. Akhirnya perancangan sekian lama terlaksana pada 31 Ogos 2019.  Kenapa Ogos? Sebab kami nak meraikan 4 orang di kalangan kami yang menyambut sambutan hari lahir pada bulan kemerdekaan. 

Baca sini :
MAKAN SEDAP DI D'RUMOH PATA SAMBIL MENDENGAR BUNYI OMBAK

Rezeki kami, berganda-ganda, dah la hidangan kami sedap-sedap, tempahan kek birthday dari Dnialicious Cake House pun sedap. Design cake sangat cantik sempena sambutan kemerdekaan. Bertuah August Baby! hihi.



Cantik kan kek bithday untuk August Baby..


Ni lah August Baby.. korang kenal tak ni? Blogger Terengganu otai semua ni.  Sis Geeconfirm paling kakak, antara Huda, Shada dan Husni tu, mana satu angah, acik dan adik? haha..serius kak yaya keliru..haha..yang paling confirm i is paling kakak antara korang semua..terasa diri ini semakin berusia.

Dnialicious Cake House Kuala Terengganu

Dnialicious Cake House menyediakan kek, gubahan bunga dan coklat, belon helium dan suprise delivery⁠. Menerima tempahan untuk sebarang majlis seperti hari lahir, majlis perkahwinan dan pertunangan.

Ada pelbagai pilihan kek. Bergantung korang nak kek yang macam mana atau untuk majlis apa. Design kek pula yang jadi masalah? Tak tahu nak kek yang macam mana? Biasalah kan, kita customer memang macam ni. Hihi. Korang tak perlu pening kepala. Boleh terjah laman Instagram Dnialicious, banyak betul design yang korang boleh pilih. Cuma screenshot, kemudian whatsapp saja dan bagi tahu design yang mana pilihan korang.

Contoh Kek Untuk Majlis Perkahwinan Dan Hari Jadi



Contoh Kek Edible Image

Contoh Kek Monogram


Contoh Kek Birthday Pilihan Kanak-Kanak


Dnialicious Cake House Bukan Hanya Menyediakan Kek

Jambangan Untuk Majlis Konvokesyen

Ni dah hampir musim majlis konvokesyen kan. Sekiranya ada ahli keluarga, atau kenalan yang belajar di universiti berhampiran boleh la tempah jambangan coklat, berserta belon dan bear. Nak letak bunga pun boleh. 


Perkhidmatan Special Delivery

Ingin buat kejutan kepada yang tersayang? Tak nak bagi kek? Boleh gantikan dengan pilihan lebih sihat. Sebakul buah-buahan bersama hiasan bunga-bungaan dan belon. Pakej buah-buahan ni pun sesuai untuk dibawa ketika menziarahi rakan taulan atau saudara-mara. Tak perlu tunggu tarikh istimewa. Disediakan juga pelbagai design cupcake, cheese tart dan macam-macam jenis dessert.

Jambangan yang diisi penuh dengan bunga segar ataupun coklat pun menarik perhatian Yaya. Sangat kreatif. Digandingkan pula dengan belon helium atau belon biasa. Bergantung kepada pilihan korang. Kalau birthday anak perempuan sesuai sangatkan bagi teddy bear jugak. Pasti meleret lah senyuman. Hihi.




Promosi September Dnialicious Cake House



> AWESOME SEPTEMBER 3 IN 1
> RM 99 ( Normal price RM 110 )
> Bouquet fresh flower + chocolate
> Fresh cream cake S
> Balloon 3pcs
> Free card!
> Free delivery within 7km

Layari laman sosial Dnialicious Cake House untuk lebih bantak pilihan pakej dan promosi. Promosi untuk pakej kek perkahwinan bagi sesiapa yang merancang untuk melangsungkan majlis hujung tahun nanti dah open tau. Ni lah masa nak grab kek sedap, cantik dan harga InsyaAllah dalam kemampuan.

Berminat untuk membuat tempahan di Dnialicious Cake House Kuala Terengganu

🗓 Buka setiap hari⁠ 
⏰ 930 am - 930 pm (Jumaat rehat 1230-230)
🏬 Jalan Pasir Panjang (sebelah farmasi )
📱 WA 0179087745 (soalan/tempahan)⁠
📞 Kedai 096221163 (untuk ready stock)
Untuk pilihan cadangan tempahan dan promosi terkini boleh layari laman sosial mereka.


You May Also Like

24 Comments

  1. comellah cupcake dia..mesti sedap ni..nyummm...jum baca dan bagi pendapat https://misseffah-ara.blogspot.com/2019/09/morning-sickness-teruk-nortaqifa-abd.html

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaaaa kek dia! teringin pulakkk nak makan kek!

    ReplyDelete
  3. yo.. i wanna eat this.. looks so yummy and delicious.. yums..it's time to buy birthday cake for my litle one, his birthday soon.. great option to choose from after reading ur post

    ReplyDelete
  4. wahhhh cantiknya koleksi kek untuk majlis kahwin dengan hari jadi! Monogram pun sama. Tengok gaya macam sis Husni yang kedua lepas sis Gee. Anyway happy belated birthday semua!

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kek, banyak pilihan pula tu .. By the way, happy belated birthday utk august baby yer ... Laaa, ingatkan birthday Yaya, tapi bukan Yaya February baby ke? Eh, mrs pip ingat ingat lupa ...

    ReplyDelete
  6. Teringat pulak baru ni makan cream puff dengan Japanese Light Cheesecake, pun beli dari KT. Sedap gilaa XD

    ReplyDelete
  7. Wow!!!!!!!! Cantik2 design cake kedai NIe buat. Lovely. Thanx for sharing your review. Good night dear.

    ReplyDelete
  8. Sedapnya kek. Lama jugak saya tak makan kek, haha. Nak kena belilah satu lepas ni. Apa2 pun terima kasih atas perkongsian ya

    ReplyDelete
  9. Memang cantik2 kek dari sini. Suka tengok. Bukan senang nak cari mereka yg pandai baking baking dan mendeko kek. Btw gathering bersama kengkawan mmg best terutama yg mempunyai minat yg sama

    ReplyDelete
  10. Comelnye kek rabbit ni. Kalauntunjuk kat anak mesti dia nak kek macam ni

    ReplyDelete
  11. Wow! Rawlins sejenis yang akan bagi mata makan dahulu - jika cantik baru ada selera nak makan kan.
    Yang rabbit tu comel yang amat!
    Now dah teringin nak makan kek plak dah. Aduyai

    ReplyDelete
  12. wah, blogger ganu gathering.. bagus tau ada gathering sesama blogger ni. boleh merapatkan ukhuwah sesama blogger dan berkongsi cerita serta tips. Betul tak?? BTW kek Dnialicious tu nampak menarik.. lama tak makan kek

    ReplyDelete
  13. cantik jugak dia hias kek ye. dan tentunya kek yang sedap menjadi keutamaan. happy birthday baby august terengganu blogger.

    ReplyDelete
  14. Cantiknya kek-kek dia. Ada sama macam kek kahwin kita pulak. Ehheheheh banyak juga perkhindatan yang ditawarkan erk. Mudah sangat kalau ada party pape order dekat satu tempat. Terbaiklah.

    ReplyDelete
  15. Wwwo kek dia dlm gmbo pun dh mggiurkan! bestnya dgn angin2 pantai tu btw awk kat KT ke?? sy sokmo turun sne outstation!! hehehe suka giler ganu!!

    ReplyDelete
  16. heyyyyyyyyy.. kek tu kurang menarik pada pandangan mata akak tapi ukhwah korang kat sana tu paling cantik !! hee~ selamat harijadi semua nya !! semoga panjang umur dan murah rezeki selalu..

    okay..
    baru boleh fikir pasal kek..
    hahahahahaha~

    ReplyDelete
  17. kreatifnya orang tu. cantik semua kek2 nya

    ReplyDelete
  18. cantiknya design cake dia. tetiba rasa nak makan kek. lama dah tak makan kek. harga pun rasanya not bad. kalau nk beli dekat secret recipe tu lagi mahal and takdela design cantik-cantik macam ni.

    ReplyDelete
  19. alaa.. syoknya blogger gathering.. kat tepi pantai lak tu.. potong kek plak tu.. kek cantik plak tuu.. alahai.. terpegun sat tengok kek bendera malaysia tu..

    ReplyDelete
  20. Wowww semua kek dia kemas aje. Nampak menarik dan nampak mahal. Tapi harga mampu milik. Nanti nak rekemen kat family di sana. Hehehe

    ReplyDelete
  21. All the designs of the cake looks so pretty! I can't choose which design I love the most. The Malaysia flag design is so cool thoooo

    ReplyDelete