Assalamualaikum,

Alhamdulillah, masih belum hilang rasa seronok bergathering sesama rakan blogger. Bukan senang nak berjumpa, masing-masing pun sibuk. Akhirnya perancangan sekian lama terlaksana pada 31 Ogos 2019.  Kenapa Ogos? Sebab kami nak meraikan 4 orang di kalangan kami yang menyambut sambutan hari lahir pada bulan kemerdekaan. 

Baca sini :
MAKAN SEDAP DI D'RUMOH PATA SAMBIL MENDENGAR BUNYI OMBAK

Rezeki kami, berganda-ganda, dah la hidangan kami sedap-sedap, tempahan kek birthday dari Dnialicious Cake House pun sedap. Design cake sangat cantik sempena sambutan kemerdekaan. Bertuah August Baby! hihi.



Cantik kan kek bithday untuk August Baby..


Ni lah August Baby.. korang kenal tak ni? Blogger Terengganu otai semua ni.  Sis Geeconfirm paling kakak, antara Huda, Shada dan Husni tu, mana satu angah, acik dan adik? haha..serius kak yaya keliru..haha..yang paling confirm i is paling kakak antara korang semua..terasa diri ini semakin berusia.

Dnialicious Cake House Kuala Terengganu

Dnialicious Cake House menyediakan kek, gubahan bunga dan coklat, belon helium dan suprise delivery⁠. Menerima tempahan untuk sebarang majlis seperti hari lahir, majlis perkahwinan dan pertunangan.

Ada pelbagai pilihan kek. Bergantung korang nak kek yang macam mana atau untuk majlis apa. Design kek pula yang jadi masalah? Tak tahu nak kek yang macam mana? Biasalah kan, kita customer memang macam ni. Hihi. Korang tak perlu pening kepala. Boleh terjah laman Instagram Dnialicious, banyak betul design yang korang boleh pilih. Cuma screenshot, kemudian whatsapp saja dan bagi tahu design yang mana pilihan korang.

Contoh Kek Untuk Majlis Perkahwinan Dan Hari Jadi


Kek Kahwin

Contoh Kek Edible Image

Contoh Kek Monogram


Contoh Kek Birthday Pilihan Kanak-Kanak


Dnialicious Cake House Bukan Hanya Menyediakan Kek

Jambangan Untuk Majlis Konvokesyen

Ni dah hampir musim majlis konvokesyen kan. Sekiranya ada ahli keluarga, atau kenalan yang belajar di universiti berhampiran boleh la tempah jambangan coklat, berserta belon dan bear. Nak letak bunga pun boleh. 

Bouquet Coklat Belon

Perkhidmatan Special Delivery

Ingin buat kejutan kepada yang tersayang? Tak nak bagi kek? Boleh gantikan dengan pilihan lebih sihat. Sebakul buah-buahan bersama hiasan bunga-bungaan dan belon. Pakej buah-buahan ni pun sesuai untuk dibawa ketika menziarahi rakan taulan atau saudara-mara. Tak perlu tunggu tarikh istimewa. Disediakan juga pelbagai design cupcake, cheese tart dan macam-macam jenis dessert.

Jambangan yang diisi penuh dengan bunga segar ataupun coklat pun menarik perhatian Yaya. Sangat kreatif. Digandingkan pula dengan belon helium atau belon biasa. Bergantung kepada pilihan korang. Kalau birthday anak perempuan sesuai sangatkan bagi teddy bear jugak. Pasti meleret lah senyuman. Hihi.

Bakul berisi buah-buahan



Promosi September Dnialicious Cake House



> AWESOME SEPTEMBER 3 IN 1
> RM 99 ( Normal price RM 110 )
> Bouquet fresh flower + chocolate
> Fresh cream cake S
> Balloon 3pcs
> Free card!
> Free delivery within 7km

Layari laman sosial Dnialicious Cake House untuk lebih bantak pilihan pakej dan promosi. Promosi untuk pakej kek perkahwinan bagi sesiapa yang merancang untuk melangsungkan majlis hujung tahun nanti dah open tau. Ni lah masa nak grab kek sedap, cantik dan harga InsyaAllah dalam kemampuan.

Berminat untuk membuat tempahan di Dnialicious Cake House Kuala Terengganu

🗓 Buka setiap hari⁠ 
⏰ 930 am - 930 pm (Jumaat rehat 1230-230)
🏬 Jalan Pasir Panjang (sebelah farmasi )
📱 WA 0179087745 (soalan/tempahan)⁠
📞 Kedai 096221163 (untuk ready stock)
Untuk pilihan cadangan tempahan dan promosi terkini boleh layari laman sosial mereka.
Facebook : www.facebook.com/dnialiciouscakehouse/shop/