Bismillah.
Assalamualaikum.


Alhamdulillah.
Hari ni hari ulang tahun perkahwinan kami yang ke- 8
Doakan kami, semoga sentiasa bersama.
dalam susah dan senang...
jauh lagi perjalanan kami...
Anak pun baru dua
muahahaha. ^_^



semalam tag dia di Ig 
hantar gambar I Love U Lots.
dapat lah like seketul dari dia
tak ada nk bg ayat barang sepatah dua
komen lah 'love u too' ke
haha..



pagi  tadi  hantar gambar direct untuk dia kat IG
saja letak lirik jiwang-jiwang sikit
tapi tak ada response lagi setakat ni
laki aku ni..
nak kata tak romatik, romantik lah jugak
tapi bab bab media sosial ni, dia tak berapa nak layan
application tak berupdate
notification whatsapp  dekat 10 ribu yang tak baca
tak apelah..
asal dia sayang bini dan anak-anak dah lah.
haha.