Tunjukkan catatan dari November, 2012

Alahai pos laju

Assalamualaikum... Pos laju tak berapa nak laju...macam-macam masalah...tension dah ni weh...nak lepas geram kat sape pun ta…

Kalau anak mengamuk apa anda buat ?

Assalamualaikum .. kalau anak berusia 2 - 4 tahun ..macam Wafiq...alahai budak-budak kalau mengamuk..mereka tak sedar apa da…

Kira dulu sebelum bayar

Assalamualaikum ... Kira dulu sebelum bayar..terutamanya kedai makan yang kira manual...sebelum mereka kira manual ataupun te…

Lebuhraya Kelantan Lebuhraya Akhirat

Assalamualaikum .... Bismillah Kelantan dan Lebuhraya Rakyat Kelantan adalah antara mangsa yang dizalimi Kerajaan Pusat…

Dah nak kena

Assalamualaikum ... Wafiq memang obses dengan bola..kalau boleh tak nak berpisah dengan 3 biji bola dia tu .. nak angkut sem…

BE kembali menjengah

Assalamualaikum ... Dah lama sangat dah tak dapat Buffered Earnings (BE) ..semacam malu-malu kucing advertisers nak pilih  blo…

Doa Memudahkan Dapat Zuriat

Assalamualaikum ... 1 -  Surah Al Anbiya - Ayat 89 Maksudnya : Dan (sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia…

Durian Crepe oh Durian Crepe

Assalamualaikum..... Dek kerana sayang nak makan.... Yang last ibu sampai kerat 3 .... Kononnya nak telan sikit-siki…

macam-macam rancangan Wafiq

Assalamualaikum.... Anak bertuah sorang nie pandai dah minta di bawa ke mana-mana..seminggu dua ni hari-hari ajak ayah ibu …

Pelakon Siri Merlin

Assalamualaikum .... Pagi tadi dah cerita sikit-sikit pasal cerita Merlin nie..sekarang  jom kita kenali para pelakonnya pula…

0102550160 Nombor Siapakah Ini ?

Assalamualaikum ... 0102550160 Nombor ni dah seminggu duk main call..call sekejap-sekajap..kalau betul penting pasti tingga…

Merlin

Assalamualaikum ... Merlin . Satu lagi TV Series yang menjadi favourite selain Supernatural ..memang frust menonggeng kala…

In Shaa Allah @ InsyaAllah ?

Assalamualaikum ... Ni pencerahan dari saudara Hilal Asyraf berkenaan 'fatwa' Dr Zakir Naik berkenaan 'tulis In Sh…

Not Now

Assalamualaikum ... Lama bercuti..blog pun bercuti..mood kelaut.. sampai ofis buka FB dulu..hehe.. friend request..tak r…

Cuti Tambahan

Assalamualaikum ... eh..kawan-kawan sekelian cuti tak? yaya ambil cuti extra..jadi dapat la santai-santai tak ketahuan hala…

Durian Crepe - Serius Teramat Sedap!

Assalamualaikum ... Punya la ramai yang berniaga durian crepe nie..bukan main meriah lagi kat blog dan facebook..umpama waba…

Berlatih kuda di TER Endurance

Assalamualaikum ... Jumaat lepas...(tu dia baru nak up cite...) kali ke-2 teman adik bongsu, Yusry Amir pergi berlatih kuda…

Cek RM 100 ribu palsu!

Assalamualaikum.... Orang sekarang makin beridea..pintar-pintar semua...hehe ...tiada lagi gambar tepak sireh...tiada l…

Ding Dang Versi Luar Negara

Assalamualaikum.... Pagi tadi mr.tmfs kalah dengan pujuk rayu Wafiq..kejutkan Wafiq minta bersalam dengan kami sebab kami d…

Tiada salah kamu mengalah

Assalamualaikum ...  Apabila kamu telah  merelakan diri dicintai dan memutuskan dia lah selayaknya menjadi pasangan …

Wafiq mengidam Kisses Hershey

Assalamualaikum... Kisses Hershey's coklat favourite yaya..suka makan yang cream+crunch tu..2 minggu lepas yaya pergi Ast…

So Sweeeettt....

Assalamualaikum.... Mengantuk...mendung-mendung nie rasa nak balik rumah tidur..dapat kemam gula-gula asam jawa best nie..t…

Salam Ahad

Assalamualaikum Sebentar tadi hujan lebat.berpayung keluar kereta masuk ke ofis.tapi sekarang hujan dah berhenti...mendung je.…

Black & Decker PW1370TD

Assalamualaikum ... Black & Decker PW1370TD ialah peyembur air pelbagai guna bertekanan tinggi. Boleh digunakan untuk…

Cara Jimat Syampu Dan Perapi

Assalamualaikum.. Akhirnya, petang tadi berjaya juga misi..bukan senang nak dapat izin suami..setiap kali tanya tak dapat kei…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui