Tunjukkan catatan dari September, 2011

Kenapa Lovebite Berbahaya?

Menurut Daily Mail, seorang wanita berusia 44 tahun telah lumpuh selepas terkena serangan sakit jantung akibat daripada lovebite…

MAGNUM

Nikmatnya......^_^ tak terucap dgn perkataan...hihi....sangat menggoda iklan magnum kat tv tu.. Yg yaya mkn nie almond flava..be…

Strepsils

Assalamualaikum ... disebabkan asyik batuk-batuk...yaya makan nie.. pernah makan strepsils nie ? yaya terpikat sebab blackcu…

Macam Nie La Setiap Bulan

Assalamualaikum ... As-salam ... makluman untuk semua... Gaji untuk 09 ' 11 telah pun dikreditkan ke akaun masing-masi…

Selsema ...Adakah Kerana Witch Yoo Hee ?

Assalamualaikum .. Mode sekarang selsema tahap medium ..haha boleh ke gitu..semalam mmg selsema tahap high menggila..sampai ma…

Promosi ANMUM .. dapat susu @ ipad2 ...

Assalamualaikum ... ANMUM kembali buat promosi..sebelum nie dah pernah dapat susu free..boleh tengok entri nie ...  tak sus…

Jadi Kenangan ...

Assalamualaikum ... Will be a memory .... nie gambo raya geng-geng perempuan kat ofis baru nie..staff perempuan berapa kera…

Memasak Dipagi Buta

Baru lepas masak..org lain tido nyenyak daku je tung tang tung tang kat dapur tu ..ingat td nak tidur dulu ..bangun baru masak…

Wordless Wednesday

Foot Note : our dinner right now..let u guys guess which set belongs to mr.tmfs and which one is mine??? ^^ Sent from Samsung Mo…

Mid Autumn Celebration

Assalamualaikum, Mid Autumn Celebration di Kampung Cina, Kuala Terengganu ini entri penuh gambar .. kita layan cit…

Popia Nestum Horlicks

Assalamualaikum ... Weekend baru nie buat lagi popia nestum nie..benda senang rajin la nak mebuat..buat kudap-kudapan sambi…

The Cave Of The Golden Rose Is Back !!!

Yeay !!! Mlm nie jam 10 sila bukak tv n tengok tv ..erk..xpasti channel mn..^^..hikhik..sebabnya cerita kegemaran yaya suatu ket…

Spectra3 Nak Kena Masuk Spa ...

Assalamualaikum ... Hari nie nak bawak balik my spectra 3 ... dah lama duk bawah meja yaya kat ofis nie sebab before this bg ka…

Sate Ikan

Assalamualaikum ... Sape tau sate ikan ??? kat tempat korang ade tak sate pesen nie??? dulu time kecik-kecik selalu beli nie.p…

Jam 1.10 Petang Hingga 7.10 Malam

Assalamualaikum ... Sebuah karya terbitan Karangkraf Kerangkurap Jam 1.10 petang : Laju-laju keluar dari pejabat bersama dua…

6 Syawal

Assalamualaikum ... hoho ... hari nie dah start keje .. gumbiranya rasa hati ini..berkobar-kobar nak buat keje ofis yang tertan…

5 Syawal

Assalamualaikum ... Suasana raya dah makin kurang..orang dah tak pakai baju raya dah..tetamu pun satu family je berkunjung ke r…

Profile Asmirandah

Assalamualaikum ... Yaya suka sangat tengok budak Asmirandah nie berlakon..cute mute jer dia nie..sekarang nie kalau nak teng…

Cuti Segalanya

Assalamualaikum ... hah! dah seminggu blog tak berhapdet! tuan punya blog cuti raya dengan bersungguh-sungguh maka blog pun…

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui