Assalamualaikum ...

Will be a memory ....


nie gambo raya geng-geng perempuan kat ofis baru nie..staff perempuan berapa kerat je sebenarnya ..nampak ramai sebab sekali ngan trainee...yang duduk pakai baju kaleer merah tu la wife my big boss..yang duduk pakai tudung biru tu kenal tak saper..tak kan tak kenal kut ...hahha...gambar staff lelaki tak de..sebabnya dorang tak bergambar..hihi..kalo dorang nak bergambar pun tak muat masuk frame pun..kena ambik by group sebab ramai sangat ..yaya rasa lebih 40 orang ...hihi...


 dah ler staff perempuan tak sampai 2 belah tangan nie ..ada pulak yang resign .. buat bie ... hari nie dia dah start keje kat tempat baru...semoga sentiasa maju jaya dalam kerjaya ye.....