Baru lepas masak..org lain tido nyenyak daku je tung tang tung tang kat dapur tu ..ingat td nak tidur dulu ..bangun baru masak tapi takut tak jaga naya je kan..

Mr tmfs nak puasa esok..esok dah hari ke 3 dia puasa enam..daku belum sempat nak puasa 6..nie duk mengganti puasa je..tahun nie azamnya nak ganti puasa dlm bulan syawal nie jugak..Insya Allah.... 

Tp tu laa..open house banyak sangat..sanak sedara sahabat handai n ofismate pulak tu..tak pergi tak kena rasanya..kalau pergi tak makan haih tak leh la yaya...hihi...

Cakap bab masak awal pagi nie..yaya kalau setakat guna bhn apa yg ada kat dapur mmg fail! Tak pandai nak mereka cipta resepi..biasa masak cari resepi then cari bahan..daku nie mana la reti sangat masak memasak nie..orang muda la katakan..ahakzz

pagi nie cuma masak telur masak kicap..pastu goreng sayur sikit..dalam peti ais ada carrot ngn kentang..goreng sajo ler...huhu...sumpah tak terer masak...huhuhuhu



nota kechikk : bila ler nak masak tak guna resepi..daku memang tak leh save resepi dlm otak la....huhu





Sent from Samsung Mobile