Assalamualaikum ...

hoho ... hari nie dah start keje .. gumbiranya rasa hati ini..berkobar-kobar nak buat keje ofis yang tertangguh nie ..haha..iyo lah tu .. tapi banyak betul nie keje tertangguh ..semua dokumen yaya sumbat masuk file masa last day keje before raya..ari nie baru nak tengok balik...susah jugak nie nak kena  flashback balik 'story' setiap dokumen tu ... huhu ..

semalam ayah wafiq cuti..kami cuma pergi kenduri kahwin jiran sebelah kanan rumah mak mertua dan open house jiran sebelah kiri ..last gi rumah nenek mr.tmfs kat jalan tok lam lepak-lepak kat sana...

gambar masa raya pertama sehingga raya ke 4 sekeping gambar pun tak de...raya ke 5 dan raya ke 6 baru terhegeh hegeh nak ambik gambar ... hihi ...


 anak teruna i ..buah hati pengarang jantung ... (bila nak dapat anak dara nie .... huhu )


baru ada gambar raya bertiga..haha.. wafiq..sign peace wafiq ak berapa jadi la ...




nota kechikkk buat mr.tmfs ^^ : abg, tahun depan tak kira..nak ambik gambar kat studio di pagi raya !!!