Bismillah...

Assalamualaikum ...


Cantik di mata..jadi kami tumpang bergambar ^_^



besar sungguh Gingerbread Man nie..sampai membulat mata Wafiq.. @ Berjaya Megamall, Kuantan


Wafiq tak nak bergambar..dia suka tengok jer..tak apa..ibu boleh ambil alih..hihi..Santa tu boleh goyang-goyang..tu yang Wafiq ralit sangat tengok...


snowman.. @ Hotel Mahkota, Melaka


itu rusa erk?


nampak je pokok krismas..mesti lama dia tenung..tengok bear, pegang loceng, heran agaknya merata-rata ada pokok nie..


Sepanjang jalan masuk ke Cowboy Town A Famosa memang meriah dengan segala perhiasan Krismas


Snowman lagi..snowgirl tak ada ke? hikhik @ East Cost Mall, Kuantan

Apa pun kita sebagai Muslim memang ditegah oleh agama untuk merayakan perayaan agama kaum lain..
apa yang yaya tau Chinese New Year lain sebab yang tu sambutan tahun baru ikut kalendar cina, perayaan agama seperti Krismas & Deepavali memang tak boleh raikan...

betulkan kalau tersilap...

nasihat dari Dr Zakir Naik ....







.