Cara Bayar Zakat Fitrah Online Menggunakan Maybank2u

Cara Bayar Zakat Fitrah Online Menggunakan Maybank2u | Tahun kedua kita berpuasa sambil berdepan ujian Covid-19. Ramadhan bakal berakhir beberapa hari sahaja lagi. Beberapa daerah di Selangor pula dikenakan PKP bermula 6 Mei sehingga 17 Mei 2021. Rakyat tidak dibenark…

Resepi Kek Buah Kukus Azlina Ina

Resepi Kek Buah Kukus Azlina Ina | Hidangan di hari raya seolah tak lengkap tanpa potongan kek buah. Yaya memang penggemar kek buah. Tapi agak memilih juga sebenarnya, bukan senang nak jumpa kek buah yang moist dan sedap.  Setiap tahun untuk rayaYaya akan tempah kek b…

Selesai Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari-Hari

Selesai Shopping Baju Raya Di Pusat Pakaian Hari-Hari | Mengenangkan sambutan Aidilfitri pada tahun lepas, membuatkan Yaya sedikit tidak bersemangat untuk menyediakan pesiapan untuk raya pada tahun ini. Dalam keadaan angka positif Covid 19 semakin meningkat setiap hari…

Hadiah Giveaway Dari Shida Radzuan Dah Sampai

Hadiah Giveaway Dari Shida Radzuan Dah Sampai | Sebelum berbuka puasa, sempat lagi ni nak up post menang giveaway. Seorang Yaya ni kan sebenarnya jarang benar ada rezeki berpihak kalau join lucky draw ke, peraduan ke..eh memang tak pernah lah naik nama.  Tapi kali ni …