عرض المشاركات من 2013

35 minggu .. 5 minggu lagi ?

Assalamualaikum ... hari nie cukup 35 minggu.. lagi 5 minggu menuju due date..hihi..kalau wafiq dulu beranak cukup2 40 m…

KID SET : OMEGA GUARD & MEAL SHAKES

Assalamualaikum ... Tiada yang lebih bahagia selain anugerah kesihatan yang berpanjangan untuk anak-anak tersayang... …

Masa tak kena

Assalamualaikum... Selamat pagi.... ;) Siar lagi time maghrib..nak mandi, nak solat, nak makan...semua nak buat time tu…

Suka sangat pergi perpustakaan...

Assalamualaikum .... Bermula lawatan sambil belajar anjuran tadika dia ke perpustakaan awam kuala terengganu..lepas pada tu so…

Koko Tok Aba Terbaekkk!

Assalamualaikum... Nampak je Wafiq koko Tok Aba nie atas rak kat Sabasun semalam..dah kepit celah ketiak dia... nak tak nak ibu…

[TIPS] : Cara tingkatkan HB Semasa Hamil

Assalamualaikum ... Pengalaman diri sendiri.. Anda kena cuba baru tahu keberkesanannya..alhamdulillah.. Hb yaya rendah.…

Buku - 31 Kisah Nabi

Assalamualaikum.. Buku -  31 Kisah Nabi  | Alhamdulillah..dapat jua akhirnya..almaklumlah kat Kuala Terengganu nie mana …

31 Kisah Nabi - sudah di ulang cetak

Assalamualaikum ... Anak teruna yaya tu kekadang serupa gegirl..sebelum tidur nak bedtime story..ibu dia nie pula hentam s…

Resepi Apam Mayat

Asalamualaikum ... Bila LM tanya apa tu apam mayat, tak reti nak jawab..bila google rupanya orang kelantan panggil apam kelan…

Main-main ye wafiq?..

Assalamualaikum.. Daripada sunyi tak berupdate..;) Pandai anak ibu godek2 handphone ibu..tp benda alah tu yaya yg install..ins…

Dah 10 malam..yeay!

Assalamualaikum... Apa yang excited sangat dengan jam 10 malam? Hehe..malam nie pecah rekod..mampu berjaga sehingga 10 malam..…

Huru Hara

Bismillah...   Assalamualaikum ...     Jom yaya bawa anda berkenalan dengan gabungan makanan tambahan terbaik untuk …

Beri sedekah atau beri hutang ?

Bismillah... Assalamualaikum ... ada orang terdekat dengan korang kesuntukan duit.. rasa-rasanya korang nak bagi je duit tu…

Rahsia terbesar banyakkan susu badan

Bismillah... Assalamualaikum... Rahsia terbesar banyakkab susu badan... Yang utama niat korang memang kuat nak exclusive breas…

Semoga hari ini lebih baik

Bismillah... Assalamualaikum ... pagi nie dengar topik pagi di Sinar FM..kisah kehidupan selepas berkahwin..kelakar pulok de…

Mana la nak cari seragam bomba

Bismillah... Assalamualaikum ... 'ibu..wafiq tak nak jadi doktor dah..nak jadi bomba penyelamat boleh?' begitula…

Cut & Paste

Bismillah... Assalamualaikum... Ni salah satu buku aktiviti kegemaran wafiq..suka sangatlah kalau bertemu gunting dan gam.. ten…

Jalan-jalan cuti CNY 2013

Bismillah... Assalamualaikum... Cuti 4 hari kalau dapat bergolek2 duk rumah mmg best! Makan, tengok tv, tidur.. ulang itu …

تحميل المزيد من المشاركات
لم يتم العثور على أي نتائج