Dutch Lady Pure Farm Edisi Ramadan, Berperisa Ros Bandung & Kurma

by - Sunday, May 12, 2019

Assalamualaikum,

Dutch Lady Pure Farm Edisi Ramadan, Berperisa Ros Bandung & Kurma | Dutchlady memperkenalkan 2 jenis perisa baharu sempena Ramadan iaitu perisa Ros Bandung dan juga kurma.




Dua-dua perisa sedap tapi anak-anak Yaya lebih menggemari susu berperisa ros bandung. Dutchlady berperisa ros bandung jauh lebih sedap dan agak berbeza jika nak dibandingkan dengan rasa Nescafe Rose Latte.  Susu berperisa kurma pula lebih sedap jika diminum sejuk. Tapi sayangnya tak laju anak-anak minum. Yaya sendiri lagi suka ros bandung.

Harga susu edisi khas Ramadan ni sama je dengan pelbagai perisa susu pure farm yang lain. Harapannya nanti walaupun dah berlalu Ramadan pengeluaran susu berperisa ros bandung dan juga kurma ini masih diteruskan. 

Yaya plan nak buat puding menggunakkan susu ros bandung. Mesti sedap kan dijadikan juadah berbuka puasa.

Korang macam mana, dah cuba susu dutch lady baharu ni?


You May Also Like

9 Comments

  1. Teruja nak cuba ni Kak Yaya..sedapnya la..boleh buat berbuka dan bersahur ni..

    ReplyDelete
  2. Tak try lagi tapi tiap kali pi shopping lupa nak beli yang ada perisa ni. Amek yang biasa jugak..aisey..

    ReplyDelete
  3. Saya dah cuba kedua-duanya. Memang sedap. Mula-mula beli yang kotak kecil je untuk cuba. Lepas tu, beli yang kotak besar pula😅.

    ReplyDelete
  4. suka sangat dua perisa ni. memang dah jadi feveret ^_^

    ReplyDelete
  5. nak belilah nanti. belanja cucu...hehe

    ReplyDelete
  6. Yang kurma tu pernah juga nampak. Yang ros bandung tu tak nampak lagi.. macam sedap je. Nanti boleh try.

    ReplyDelete
  7. Terasa nak beli tapi x beli lagi hihi

    ReplyDelete
  8. Saya dutch lady milk lover. Tapi taktau pulak ade keluar yg baru ni hehe thanks share ni.

    Done follow here!
    Jemput blogwalking blog saya :)

    ReplyDelete
  9. hahahahhaha heyyyy nape nak bandingkan dengan Nescafe Rose Latte!!

    ReplyDelete