Assalamualaikum,

Dutch Lady Pure Farm Edisi Ramadan, Berperisa Ros Bandung & Kurma | Dutchlady memperkenalkan 2 jenis perisa baharu sempena Ramadan iaitu perisa Ros Bandung dan juga kurma.




Dua-dua perisa sedap tapi anak-anak Yaya lebih menggemari susu berperisa ros bandung. Dutchlady berperisa ros bandung jauh lebih sedap dan agak berbeza jika nak dibandingkan dengan rasa Nescafe Rose Latte.  Susu berperisa kurma pula lebih sedap jika diminum sejuk. Tapi sayangnya tak laju anak-anak minum. Yaya sendiri lagi suka ros bandung.

Harga susu edisi khas Ramadan ni sama je dengan pelbagai perisa susu pure farm yang lain. Harapannya nanti walaupun dah berlalu Ramadan pengeluaran susu berperisa ros bandung dan juga kurma ini masih diteruskan. 

Yaya plan nak buat puding menggunakkan susu ros bandung. Mesti sedap kan dijadikan juadah berbuka puasa.

Korang macam mana, dah cuba susu dutch lady baharu ni?