Dr Beau : Serum Natural Oil Hapuskan Jeragat Dan Jerawat

by - Wednesday, July 24, 2019

Assalamualaikum,

Tenung cermin 100 kali pun tak akan mampu membuat kulit wajah bertambah sihat. Setakat tenung tak berusaha merawat itu perbuatan sia-sia namanya..haha..Yaya tenung juga muka ni..nampaklah ada bintik-bintik jeragat, ada seketul dark spot..ini kalau tak rawat, boleh bikin stress ni..

Yaya mencari-cari produk khas untuk masalah pigmentasi dan juga darkspot. Akhirnya, Yaya dipertemukan dengan Dr. Beau Pure Natural Skin Oil. Ramai betul ye yang dah gunakan serum Dr. Beau ni. Banyak betul testimoni best-best. Artis pun ramai pakai serum Dr. Beau ni. Kenapa Yaya je baru tahu ni..takpe Yaya...better late than never..gittew..

Serum Dr. Beau  - Dr. Beau Pure Natural Skin Oil

Kulit muka Yaya jenis kulit kering. Bila dah kulit kering ni akan mudah nampak kusam dan tak bermaya. Jeragat dan darkspot juga lagi senang nak muncul. Alhamdulillah, serum Dr. Beau ni sesuai untuk semua jenis kulit, 100% dari bahan natural dan bertindakbalas secara semulajadi dengan kulit.

Yaya tertarik dengan kandungan yang terdapat dalam setiap serum yang berbentuk softgel ni. Setiap softgel mengandungi Vitamin E dan campuran daripada 6 jenis minyak dari rosehip, argan, almond, aprikot kernel, wheat geram dan evening primrose oil. Tapi yang bestnya walaupun berasaskan minyak tetapi langsung tidak meninggalkan kesan melekit..memang terbaik lah serum Dr Beau ni.

Setelah Yaya gunakan beberapa hari, ternyata tidak megecewakan. Kulit terasa semakin lembut. Jeragat dan dark spot tu ada lagi lah..benda dah lama bertapa mestilah ambil masa nak hilang. Yaya akan teruskan penggunaan secara konsisten. Nak kulit cantik kena sabar..hihi...

Serum Dr. Beau  - Dr. Beau Pure Natural Skin Oil

Kandungan Bahan Serum Dr Beau

Vitamin E - merawat kulit.

Rosehip Oil - melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.

Argan Oil -  sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

Almond Oil - merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

Apricot Kernel Oil -  tekstur ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif. Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.

Wheat Germ Oil -  salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.

Evening Primrose Oil - mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.


Cara / Tips Memakai Serum Dr Beau



1. Tarik hujung gel
2. Titis di dahi, pipi, dagu
3. Sapu rata diseluruh wajah dengan teknik membulat sehingga menyerap sepenuhnya.

PANTANG PENGGUNAAN - Jangan picit jerawat / jangan skip penggunaan sehingga berkesan.



Manfaat Serum Dr Beau:

✔️ Merawat masalah kulit kusam
✔️ Perlindungan daripada sinar UV
✔️ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat serta parut lama
✔️ Merawat kulit gelap yang disebabkan oleh cahaya matahari yang terik
✔️ Membantu mengurangkan eyebag dan dark circle dibahagian mata
✔️ Menggantikan tisu kulit muka yang rosak akibat salah guna produk
✔️ Membantu menghilangkan white head dan black head pada wajah
✔️ Membantu masalah kulit sensitif, berminyak, kering, eczema dan strechmark
✔️ Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan

Kesan Penggunaan Serum Dr Beau:

✔️ 24 Jam - Jerawat kering 
✔️ 7 Hari - Parut dan jeragat pudar 
✔️ 21 Hari - Kulit sekata, anti penuaan, cerah , glowing dan sihat, pori mengecil

Testimoni Dari Pengguna Serum Dr Beau:










Kalau korang pun berminat nak mencuba serum Dr Beau ni atau ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh terjah ke Facebook atau Instagram Dr Beau. Nak lagi mudah terus hubungi nombor di bawah..untung-untung dapat harga promosi.

Youtube : Teja Herbs TV
Contact: 016 9633443



You May Also Like

19 Comments

  1. Terbaik review dari akak Yaya ni. Penting baru lelaki yang berkerjaya untuk menjaga penampilan diri. Namun bagi lelaki kampungan seperti saya ni guna yang biasa-biasa jak dah cukup...nice review kak dan yang pasti nice blog :)

    ReplyDelete
  2. artis pun ramai pakai ye. Nampak menarik dan bagus produk ni. Boleh la juga jenguk2 nanti. Bab kecantikan lelaki perempuan pun mesti suka kan..Thankz share

    ReplyDelete
  3. Kalau ada testimoni, kiranya ia boleh dipercayai. Terima kasih bagitau produk ini

    ReplyDelete
  4. wah ramai selebriti & artis guna produk ni. feedback dari customer pun positif. menarik jugak baca tentang khasiat yang terdapat dalam dr beau serum ni..

    ReplyDelete
  5. Ramai dah cuba produk ni, rata-rata bagi feedback baik! saya pun rasa teruja nak guna produk ni, tengok artis pon ramai guna :)

    ReplyDelete
  6. Dr. Beau ni dah femes kan.. hee~ suka plak kite nak mencari dan membeli sok ni.. haa.. entri ni macam menghasut ya..

    ReplyDelete
  7. Ok produk untuk kecantikan orang perempuan lagi hehehe tapi kalau jerawat orang lelaki pun ada masalah juga boleh guna hehehe kita dulu zaman sekolah teruk lah sekarang Alhandulillah ok...

    ReplyDelete
  8. bagus untuk hilangkan parut jerawat. tak pernah guna. tapi tengok testimoni yang diberkan nampak menyakinkan. banyak juga khasiat yang diperolehi daripada ramuan produk ni ya

    ReplyDelete
  9. Menarik ni. Sesuai tak untuk kulit eczema?

    ReplyDelete
  10. Sungguh ke boleh hapuskan jeragat ? Baguslah sebabnya mmg tgh cari produk yg boleh cater masalah jeragt nie. Makin banyak pulak jeragat nie tumbuh. Nielah akibat malas nak pkai sunscreen. Okay nanti boleh cuba

    ReplyDelete
  11. Nampak product ni beri kesan kepada pemakai, nampak perbezaan wajah muka dan lebih berseri.

    Product kecantikan dan kosmetik ni kalau berkualiti dan harga berpatutan pasti akan ramai menggunakannya

    ReplyDelete
  12. Menarik betul serum Dr Beau ni...Marsha memang amalkan serum ni. Memang puas hati.

    ReplyDelete
  13. nad pakai produk ni juga..mula takut sebab tekstur macam minyak tapi bila pakai best gila..muka tak berminyak..serap terus dlm kulit

    ReplyDelete
  14. boleh tahan juga ya produk ni. tengok testimoni semuanya nampak sangat bagus. boleh lah satu hari nanti try sekali.

    ReplyDelete
  15. Produk ni ramai selebriti dah gunakan..
    kita pun dah pernah guna.
    best.. 1 tiub tu bleh guna 2x. hehhe
    punya la nk jimat kan.. hihi

    ReplyDelete
  16. Wah nampak macam best produk ni. Review pun banyak yang giving positif feedback. Boleh cuba since kulit ni dah strt naik jeragat. hehehe

    ReplyDelete
  17. Wow! The serum looks interesting. I hope there's no side effect though

    ReplyDelete
  18. wah .. tgk testimonial tu.. mmg agak convincing.... .laaa.. baper rega nih .. teringin pulak nak cuba

    ReplyDelete
  19. Kak nina pun pengguna serum dr. Beau. Best giler!

    ReplyDelete