Assalamualaikum,

Tenung cermin 100 kali pun tak akan mampu membuat kulit wajah bertambah sihat. Setakat tenung tak berusaha merawat itu perbuatan sia-sia namanya..haha..Yaya tenung juga muka ni..nampaklah ada bintik-bintik jeragat, ada seketul dark spot..ini kalau tak rawat, boleh bikin stress ni..

Yaya mencari-cari produk khas untuk masalah pigmentasi dan juga darkspot. Akhirnya, Yaya dipertemukan dengan Dr. Beau Pure Natural Skin Oil. Ramai betul ye yang dah gunakan serum Dr. Beau ni. Banyak betul testimoni best-best. Artis pun ramai pakai serum Dr. Beau ni. Kenapa Yaya je baru tahu ni..takpe Yaya...better late than never..gittew..

Serum Dr. Beau  - Dr. Beau Pure Natural Skin Oil

Kulit muka Yaya jenis kulit kering. Bila dah kulit kering ni akan mudah nampak kusam dan tak bermaya. Jeragat dan darkspot juga lagi senang nak muncul. Alhamdulillah, serum Dr. Beau ni sesuai untuk semua jenis kulit, 100% dari bahan natural dan bertindakbalas secara semulajadi dengan kulit.

Yaya tertarik dengan kandungan yang terdapat dalam setiap serum yang berbentuk softgel ni. Setiap softgel mengandungi Vitamin E dan campuran daripada 6 jenis minyak dari rosehip, argan, almond, aprikot kernel, wheat geram dan evening primrose oil. Tapi yang bestnya walaupun berasaskan minyak tetapi langsung tidak meninggalkan kesan melekit..memang terbaik lah serum Dr Beau ni.

Setelah Yaya gunakan beberapa hari, ternyata tidak megecewakan. Kulit terasa semakin lembut. Jeragat dan dark spot tu ada lagi lah..benda dah lama bertapa mestilah ambil masa nak hilang. Yaya akan teruskan penggunaan secara konsisten. Nak kulit cantik kena sabar..hihi...

Serum Dr. Beau  - Dr. Beau Pure Natural Skin Oil

Kandungan Bahan Serum Dr Beau

Vitamin E - merawat kulit.

Rosehip Oil - melembutkan, melembabkan dan menjaga kesihatan kulit.

Argan Oil -  sesuai untuk semua jenis kulit akan mengawal lebihan minyak pada kulit dan bagus untuk kulit kering.

Almond Oil - merawat set kulit mati dan menghilangkan kedut pada kulit muka.

Apricot Kernel Oil -  tekstur ringan dan menyerap dengan cepat berfungsi sebagai pelembap yang baik terutamanya untuk kulit yang sensitif. Ianya kaya dengan vitamin A, C dan E yang melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan dan kerosakan daripada matahari.

Wheat Germ Oil -  salah satu sumber terkaya vitamin E, A dan D, protein dan mineral.

Evening Primrose Oil - mengandungi asid lemak Omega-3 yang sangat bagus untuk kulit sensitif dan ianya memastikan kulit sentiasa segar dan selesa.


Cara / Tips Memakai Serum Dr Beau



1. Tarik hujung gel
2. Titis di dahi, pipi, dagu
3. Sapu rata diseluruh wajah dengan teknik membulat sehingga menyerap sepenuhnya.

PANTANG PENGGUNAAN - Jangan picit jerawat / jangan skip penggunaan sehingga berkesan.



Manfaat Serum Dr Beau:

✔️ Merawat masalah kulit kusam
✔️ Perlindungan daripada sinar UV
✔️ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat serta parut lama
✔️ Merawat kulit gelap yang disebabkan oleh cahaya matahari yang terik
✔️ Membantu mengurangkan eyebag dan dark circle dibahagian mata
✔️ Menggantikan tisu kulit muka yang rosak akibat salah guna produk
✔️ Membantu menghilangkan white head dan black head pada wajah
✔️ Membantu masalah kulit sensitif, berminyak, kering, eczema dan strechmark
✔️ Mengurangkan kedutan dan tanda tanda penuaan

Kesan Penggunaan Serum Dr Beau:

✔️ 24 Jam - Jerawat kering 
✔️ 7 Hari - Parut dan jeragat pudar 
✔️ 21 Hari - Kulit sekata, anti penuaan, cerah , glowing dan sihat, pori mengecil

Testimoni Dari Pengguna Serum Dr Beau:










Kalau korang pun berminat nak mencuba serum Dr Beau ni atau ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh terjah ke Facebook atau Instagram Dr Beau. Nak lagi mudah terus hubungi nombor di bawah..untung-untung dapat harga promosi.

Youtube : Teja Herbs TV
Contact: 016 9633443