Rezeki Turut Serta Segmen Blogger

by - Monday, February 04, 2019

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Seronok join segmen ni. Bila join mana-mana segmen, giveaway ataupun contest itu sebagai tanda kita sokong sama-sama bloger. Insya Allah ikatan ukhuwah terjalin walaupun sekadar di alam maya.

Alhamdulillah, rezeki yaya jadi peserta terpantas untuk segmen anjuran daripada blogger Abam Kie

Dan sekali lagi yaya jadi peserta bertuah untuk blog Jannah.

Dapat disenaraikan ke dalam senarai blog di blog Abam Kie dan Jannah dah happy sangat dah. Penting tau untuk blog yaya yang suam-suam kuku ni untuk berada di bloglist blogger lain. Semoga kewujudan blog yaya disedari blogger lain. hahaha.

Giveaway blog yaya pula sedang berlangsung.



Klik SINI untuk turut serta. Selain dimasukkan ke dalam bloglist yaya, yaya juga sediakan hadiah untuk penyertaan bertuah. Rezeki dikongsi bersama. Gitew. Hihi.


You May Also Like

10 Comments

  1. Terima kasih sudi join segmen saya. Semoga Yaya terus dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah Yaya..
    In shaa Allah sis akan turut serta dalam Giveaway Birthday Yaya..

    ReplyDelete
  3. Allahamdullilah. Rezeki. Tahniah buat kamu :)

    ReplyDelete
  4. tahniah.
    aida pun suka join segmen blogger.
    ada rezeki, alhamdulillah dpt la hadiah.
    takde hadiah, alhamdulillah juga sebab dpt kawan.

    ReplyDelete
  5. seronok. kalo kena gaya rezeki mmg menang hihi. tapi tula
    xde masa nak join. insyallah kalo ada kesempatan tu mmg join =D

    ReplyDelete