Happy Birthday, Yaya! Thank You Google!

by - Sunday, February 03, 2019

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Alhamdulillah, genap usia 37 tahun hari ini. Yaya bersyukur atas segala nikmat yang telah Allah berikan. Nak dihitung tak tertulis di sini. Semoga baki usia lebih bermanfaat.

Giveaway Birthday by Yaya Azura sedang berlangsung. Jemputlah turut serta.

Yaya dah edit post giveaway tu. Sebelum ni ada dinyatakan syarat untuk wajb follow Google+ yaya. Tup-tup dapat pula notifikasi Google+, Google Community bakal dihapuskan April nanti. Jadi syarat tersebut telah dibuang.

Dan thank you google untuk lilin-lilin yang comel ni.hihi.



You May Also Like

13 Comments

  1. Happy 37th birthday Yaya...baru Tau Google Ada bg lilin m m yu hihi comel

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun. Wah sama ya kita. Saya pun lahir bulan febuari. Moga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah ya Yaya..subhanaAllah.Alhamdulillah.Terus dirahmati Allah SWT hendaknya sentiasa.
    Tahniah antara pemenang segmen anjuran Cikgu Abamkie.

    ReplyDelete
  4. Sanah helwah..singgah jalan² sambil follow sini๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir, Kak Yaya๐ŸŽ‚. Tahniah dapat masuk bloglist saya. Kira hadiah birthday lah tu๐Ÿ˜‚.

    ReplyDelete
  6. Yelah yaya, google plus nak dihapuskan pd april ni, so akk tak dptlah nampaknya noti dr google utk my coming besday on april nnt.

    Anyway hepi besday yaya..semoga lebih bertambah iman, bertambah solehah, bertambah cahayamata mwehehe, tambah suksess dlm apa jua usaha yg dilakukan, amin..

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday Yaya Azura..
    Salam perkenalan juga LZ hulurkan..
    Semoga terus dikurniakan keberkatan dan dirahmatiNya selalu..

    ReplyDelete
  8. sweet ekk google ni.
    time birthday aida ari tu pun dpt gini tau.
    anyway, happy birthday ye yaya.

    ReplyDelete
  9. Halo saya pemilik Amtread dari Blogger Indonesia ingin memberi tahu tentang 3 artikel utama saya.

    - Download lightroom mod apk
    - Cara Ping Artikel
    - Cara Mengecek Broken Link Blog

    Kamu bisa mengunjunginya satu persatu bila kamu membutuhkannya. Salam hormat Amtread.

    ReplyDelete