Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolss..

Alhamdulillah. minggu ke dua pada tahun baru, 2019. Azam, cita-cita, misi visi korang on right track? kalau ye, Alhamdulillah..hihi. Perkara baik biasalah..banyak halangan, jangan cepat putus asa. (juga nasihat untuk diri sendiri). 

Semalam, daftarkan adik Wazif ke kelas taekwondo. Tempat yang sama dengan abang Wafiq. Kalau ikutkan abang Wafiq dah join kelas black belt tahun ni. Tapi sebulan mungkin dua bulan pertama ni join public class dulu..ibu nak minta tolong tengok-tengokkan adik Wazif. Abang Wafiq pulak demam, bangun pagi semalam badan panas, tak ke sekolah la semalam, hari ni pun rehat lagi kat rumah tu. Doakan abang Wafiq cepat kebah demamnya tu ye. Jadinya semalam, ibu dan ayah lah teman adik sampai habis class.


Adik Wazif punya excited nak join kelas taewondo tu dah bertahun-tahun..haha..geram je dia tengok abang dia duk training..saje ibu ayah peram sampai la tahun 2019..tunggu dia 6 tahun.hihi..Petite anak bongsu ibu ni..tak apa dik, susu Pediasure ada. haha. Balik sekolah petang semalam, cepat-cepat dia tukar baju, mandi, makan..tak sabar sangat dah nak pergi daftar kelas taekwondo.




Handsome nya Lee Jong Suk ibu mengenakan uniform taekwondo. Tiba-tiba ibu nampak adik macam dah besar. Nampak tegas, berani...hilang terus manja adik!


Tengok video tu...cepat betul adik adapt..dah selalu sangat teman abang grading ni.. Lepas habis kelas, terus membilang hari..tak sabar tunggu Khamis, nak attend kelas lagi. Adik Wazif ambil kelas 2 kali seminggu.

Kelas taekwondo adik habis 9.30 malam..Sebelum ni 9.30 adik dan abang akan masuk tidur, 2 beradik ni dah terbiasa dengan jadual tidur jam 9.30 malam. Pagi tadi alhamdulillah tak ada masalah bangun tidur. Tidur lena lah tu..penat bertaekwondo ye..

Sesiapa yang berminat nak turut serta boleh contact Kelab Gemilang Taekwondo.


🔥 KUALA TERENGGANU
.
☎️ Master Shaik - www.wasap.my/60129875786
☎️ Master Ramlan - www.wasap.my/60139372525
☎️ Sir Najib - www.wasap.my/60129099654
☎️ Teacher Ain - www.wasap.my/60139265386
.
🔥 Dungun 
.
☎️ Sir Najib - www.wasap.my/60129099654
☎️ Sir Fikri - www.wasap.my/60148342097
☎️ Teacher Farah - www.wasap.my/601117808388
.
🔥 Kemaman
.
☎️ Master Shahidin - www.wasap.my/60199800077