Bismillah ...

Assalamualaikum..


hajat hati nak beli online cover utk HTC flyer nie..dah setahun pakai..dah koyak rabak dah..sedih pulak nengoknya..sekarang pakai warna merah. Tengok kat Gergasi ada jual tapi yang tinggal hanya warna merah ..sebijik sama dengan yang pakai sekarang..pergi Kuantan pun jumpa warna merah, putih, coklat,hitam...tak nak la ..nak cari warna yang bikin tenang jiwa nie sikit..hijau ke..warna rose ke...hihi..

.tapi yang sadisnya setiap kali masuk satu-satu kedai tu tanya ada tak HTC Flyer case..kalau kena budak-budak dah garu kepala..yang otai sikit cakap ada tapi tak banyak..dah tak restock...punya la cepat segala teknologi nie membiak..HTC flyer pun orang tak tahu dah..terasa ketinggalan daku..tapi kalau kejar gajet2 nie tak kemana pun..buat perabih pitih jer..asal boleh hapdet blog buka FB layan whatsapp or youtube sekali sekala sudah (twitter tak reti..)..beli yang terkini lagi canggih manggih pun itu juga yang dilayan kan...

ok..bila dah cari online tu singgahlah kat satu website glemer nie...kalau cakap semua orang tahu...tapinya kan..bahagian atas pada front page dah terpampang  gambar nie...






nie yaya nak kategorikan sebagai sengal ke? bangap ke? ke gila?

hadoyainya........


sebelum nie kecoh 12.12.12 ... lepas tu 20.12.12 .... tu rahsia Allah..Allah jer tahu ...apa yang berlaku..sesaat ke depan pun kita tak tahu.. bukan kuasa kita..nie kan pula meramal hari kiamat.. yang penting kita sama-sama baiki diri, banyakkan ibadat..




.