Assalamualaikum ...



Senyap2 dia main game nie...yaya pulak curi2 ambik video..hihi...



ada tak budak tak suka angry birds ??? wafiq tengok ayah dia main... ayah dia dah khatam lama dah main tiga2 jenis angry birds tu..nie turn si anak pulak...

nasib la Wafiq nie boleh control lagi bila ngadap PC nie..bila dia suruh bukak game yaya bantai bukak Paint main lukis-lukis...nasib tak mengamuk...hihi..

mr.tmfs pun dah tak letak shortcut game nie kat desktop sebab Wafiq dah pandai cari, klik n main sorang-sorang...tapi masalahnya minggu lepas yaya dah tertidur kat depan tv...mr.tmfs pun...dah lewat pun..dah pukul 11 lebih..wafiq pulak masuk bilik tok ma..yaya ingat dia tidur situ...tp tak lama lepas tu dia keluar balik..tok ma dia ingatkan dia pergi kat yaya tapi rupanya senyap2 dia gi main komputer aki dia..main angry birds sorang2...haha...

tapi yg buat yaya heran + ajaib dia jumpa cari game angry birds tu..padahal takde shortcut dah kat desktop tu...haih...main klik2 aje dia tu..tak takut langsung..kalau zaman yaya dulu mula2 belajar komputer tu bukan main takut lagi nak klik sesuka hati..takut jahanam komputer! hihi.... tapi wafiq cuma berani main PC aki dia je..PC ayah dia tau pulak dia takut...kihkih...



nota tak berkaitan ^^ : semalam masa yaya tidur Wafiq guna handphone yaya call Pak Uda dia...padahal dah lock handphone tu..reti jer dia bukak..agaknya selalu perhati yaya kut.. alahai...15 minit jugak dia bergayut dengan Pak Uda dia tu...lepas tu dia call mak yaya pulak...nasib dia call yang ade caller image je..yaya pulak nasib jugak just set caller image for family and close friend only..wafiq oo wafiq....nasib bill hp ibu nie ofis bayar nak oiii...tu bab bill.. kalau dia ter'call' bapak director tak ke parah ??? tak dapat bayangkan apa yang disembangnya...haha....