Lirik Lagu Patah Seribu Hatiku - Shila Amzah

Lirik Lagu Patah Seribu Hatiku - Lagu Baru Shila Amzah | Mula-mula tu ingat versi baru lagu Patah Seribu tu, rupanya ni lagu baru. Awal bulan Disember ni lah released. Best lagu ni, catchy je. Tapi kalau perhati lirik sedih lagu ni sebenarnya.

Shila pun salah seorang mangsa banjir di Hulu Langat. Dia revealed dekat Ig dia, dia dah file kan cerai. Allah..dugaan bertimpa-timpa. Semoga urusan Shila, urusan mangsa banjir dan urusan kita semua dipermudahkan Allah. Aaminn...

Lirik Lagu Patah Seribu Hatiku

Lirik Lagu Patah Seribu Hatiku 


Artist: Shila Amzah 
Composer: Shila Amzah 
Author: Shila Amzah 
Producer: Izzy Musa, Shae 

(VERSE 1) 

Andai aku bisa putar kembali waktu 
Ku janji takkan mungkiri lagi 
Ku cuba mencarimu 
Dari teman teman mu 
Engkau tak ku temui 

(PRE-CHORUS) 

Ku cuba untuk melalui jalan ini sendiri 
Namun kau harus tahu aku tak mampu 

Chorus 

Apa yang pernah kita ada dulu 
Semuanya hanyalah tinggal kenangan 
Ku lihat ia jatuh satu persatu 
Patah seribu hatiku cuma kau bisa ubatkan 

Hatiku..hatiku.. 

Sekian lama aku termangu sendiri 
Tak pernah ku sangka kan begini 
Mungkin juga kau pernah rasa tak dipeduli 
Terus aku dibenci 

Pre chorus 

Ku cuba untuk melalui jalan ini sendiri 
Namun kau harus tahu aku tak mampu 

Chorus 

Apa yang pernah kita ada dulu 
Semuanya hanyalah tinggal kenangan 
Ku lihat ia jatuh satu persatu 
Patah seribu hatiku cuma kau bisa ubatkan




Yaya Azura

Yaya | Blogger Since 2010 | Email : yayaazura82@gmail.com

1 Ulasan

Thank you for reading my blog. Constructive comments are greatly appreciated. Thank you.

Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama