Giveaway Sampul Raya Hipster

Giveaway Sampul Raya Hipster | Giveaway bermula hari ni 5 April 2021 sehingga 12 April 2021. Bila tengok syarat-syarat penyertan mudah je, hadiah giveaway pun menarik, terus teringin nak join. Support sesama rakan blogger.


klik banner untuk penyertaan

 
Alang-alang dah join ni, teringin pula nak menang giveaway ni. Sebab teringin nak dapat sampul raya hipster hasil tangan Fiza. Design cantik-cantik semuanya.

Korang kalau berhajat nak dapatkan koleksi sampul raya hipster, boleh tengok instagram bawah ni..



Yaya Azura

Yaya | Blogger Since 2010 | Email : yayaazura82@gmail.com

3 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama