OLESS TERUS GOJESS, PELEMBAP BIBIR HOMEMADE

by - Wednesday, June 26, 2019

Assalamualaikum,


Oless terus gojess!!!


Apa itu Oless? Oless adalah pelembap bibir homemade yang selamat digunakan tanpa ragu. Lipbalm ini bewarna hasil dari pewarna dan perisa makanan. Sangat selesa menggunakan Oless sebab warnanya yang lembut dan rasa strawberry yang sangat yummy!!.

OLESS TERUS GOJESS


OLESS, PELEMBAP BIBIR HOMEMADE

Bagi korang  yang ada masalah bibir merekah, kering dan kehitaman boleh mencuba Oless. Mana tahu selesai masalah bibir korang. Korang yang ada anak gegirl tu pun elok sangat la simpan satu Oless di rumah. Anak gegirl kan suka sangat try pakai lipstik yang tak pasti kandungan nya kan. Oless ni produk natural, jadi tak perlu lah risau risiko termakan ke tertelan ke. hihi.

Oless ni bila Yaya try warna dia tak terang sangat. Merah dia tak menyala..nampak gitu-gitu je. Ok lah tu nak kedai sapu Oless..nak pakai lipstik kena ngadap cermin pulak..take time. Sekurang-kurangnya nampak berseri lah sikit bibir ni. Yang penting bibir terasa lembap.

Oless adalah keluaran ZMBEAUTY.  Bagi mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan boleh la menjadi agent dengan modal yang sangat minimum. Oless sangat mudah dijual kerana kualiti dan harga yang sangat mampu milik.


Bahan-Bahan yang terkandung dalam lipbalm Oless:

Extra virgin olive oil, vitamin E, strawberry flavour dan pewarna

Cara guna:
Sapu pada bibir setiap kali diperlukan. Oless ada pewarna tetapi ia sesuai untuk kanak-kanak kerana ia dibuat menggunakan perisa dan perwarna makanan.

Disclaimer:
Oless adalah produk natural tanpa bahan kimia yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Ia adalah selamat digunakan dengan kerap.

Harga:
RM10.00. postage RM8 sm, RM11ss

Untuk maklumat lanjut:

Tel: 01132484182
Diedarkan oleh: ZMBEAUTY

You May Also Like

4 Comments

  1. Bila ibu pakai lipstick, anak dara pun sibuk nak sama.
    Elok belikan aje lipbalm ni. Senang kan.

    ReplyDelete
  2. 1st time dgr Oless, nampak menarik.

    ReplyDelete
  3. ini kalau pakaikan kat anak sis si kasih tu mau dia x kasi buang sampai ke pagi hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete