Bismillah...

Assalamualaikum ....

3 4 hari nie hujan berangin..tapi hujan sekejap-sekejap..tak melarat mana..setakat nie tak dengar lagi Pantai Timur di landa banjir..negeri lain yang kena dulu..

Tadi nak datang ofis kena lalu Jalan Pusara..kawasan kubur tanah tinggi..selamat sikit..hihi..ramai juga orang yang parking kereta kat Jalan Pusara..suami yaya slamber dek je hantar sampai depan ofis..sekali buka pintu air dah separuh betis..tapi redah je la..4 5 langkah je pun dari pintu ofis..

ok nie pula kejadian seminggu lepas....



hihi..NO WINDS IN PULAU DUYONG
sumber : NST


orang kata program tak direstu rakyat..jadi macam tu lah...no komen...:)





* wida..cerita melaka nanti2 lah yer..hihi..take time la nak buat entry story mory  tu..tak berapa nak menyempat lagi nie..blogwalking pun jeng kreng..hihi..

*call TM semalam..org TM bg tau kabel kena curi lagi.patutlah internet kat rumah on off..dua hari juga baru ok..huh