Assalamualaikum...


Pos laju tak berapa nak laju...macam-macam masalah...tension dah ni weh...nak lepas geram kat sape pun tak tau..last-last sengih je la sorang-sorang.mereng.

Yaya dah check tracking..tapi tracking pending ..setakat barang dah keluar dari pos laju pmk..

Parcel tu sepatutnya sampai tangan yaya 27hb tp hari nie dah berapa haribulan..dah 4 hari barang yaya tak ketahuan status.hari-hari yaya call pos laju.jawapan mereka nanti kami check, nanti kami tunggu feedback dari orang lain takut barang tertukar...lepas tu orang pos laju ada call yaya sekali..bagi tahu consignment note ada tapi barang tak ada...alahai...

Tadi yaya pergi pos laju...jumpa dengan dorang pun tak membantu..hanya minta tinggalkan nama.alamat dan nombor telefon untuk dihubungi kalau-kalau ada barang tu..tapi sampai bila ye saya nak menunggu wahai pos laju ???




Published with Blogger-droid v2.0.9