Assalamualaikum ...
 
 
dulu tak de hal..weekend dah iron siap-siap 5 pasang baju untuk pakai seminggu..cuma weekend je la pening nk pilih baju mana nak kena gosok..tapi sekarang dah malas dah nak iron baju banyak-banyak..jadi merasa  la termenung setiap hari depan pintu almari duk pilih baju mana nak pakai..
 
rasa macam dah bosan pakai semua baju yang ada...banyak baju pun tak tau nak pakai baju mana..huhu...
 
korang bila masa buat baju baru ? time raya je ke or setiap bulan ? ingat lepas nie setiap bulan kena buat sepasang baju baru la..tapi bulan Januari yaya dah buat 3 pasang..huhu..
 
yaya mmg fail bab rotate baju..last week dah pakai..this week tak segan pun nak pakai lagi sekali..kehkeh...ada tu duk pakai baju emergency je..baju yang tak perlu diiron..kebanyakan baju yaya macam tu semua..iron sikit-sikit je..sebab tu iron setiap hari skang nie..
 
satu lagi bab tudung..dulu pakai tudung bawal..pakai sekali balik keje campak masuk bakul..weekend basuh..tapi skang bawal tak pandang dah..haha..nak cepat kan..pakai tudung instant balik keje tak leh campak masuk bakul dah...nanti rosak awning..hanger dulu sebelum basuh..last bila weekend lupa nak basuh..hehe..next week kita pakai lagi..haha..
 
makin ada yang instant makin malas kan ?
 
erkk...korang macam yaya tak ?