Kalau tanam jadi ke montok gini ?

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..usai sudah lunch sebentar td...agak lewat kan..walau badan tak berapa sihat tapi selera tetap memuncak..hihi...sekarang pun dah ada kat secret receipe..kihkih..lunch td makan nasi ayam...nasi ayam mmg tak mampu nak tolak..





Tapi yg nak cite ni sebenarnya....





Cili merah montok nie 3 biji rm 1.50 ...maknanya sebiji lima posen sebiji...hoho..sentap sekejap...ni kat kuala terengganu..kalau kat kolumpo nung agaknya berapa la sebijik ye...

Mahal mmg mahal..tanam sendiri tak menjadi...huhu....Beli saje la demi untuk buat sos nak makan dengan nasi ayam...


Ok la mau makan kek pulak.....

3 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama