Assalamualaikum ...

Siapa layan Nora Elena ?? cepat angkat tangan...waahh....ramainya tengok!!! tapi pesal la cite nie time nak maghrib ?? balik keje nak mandi , nak makan , solat .. yaya on off tengok citer nie..kalau sempat tengok laa...

cite mmg best.. kalau tayang time slot samarinda kan bagus..mesti tak miss tengok... tapi nie nak cite watak Seth Tan lakonan Aaron Aziz yg tampan lagi ganteng tu.. berbelit lidah nie nak sebut nama Seth Tan ...Kan kalau salah sebut lain pulak maksudnya...hikhik..

Tapi nama Nora Elena tu cute kan ??? ape pun layan je citer tu..tapi satu la..watak Nora Elena tu dah ok dah ..sesuai je Siti Saleha tu bawak watak tu...cuma satu la...watak Nora Elena tu baik-baik je.. gadis baik la pendek kata..tak tinggal solat..cuba tegur suami yang tak pernah solat tu..cuma lagi comel la kalau pakaian Nora Elena tu sopan sikit .. nie tengok pakai skirt je memanjang ...huhu ....

harap ending dia nanti ada perubahan la...Seth Tan tu dah kenal agama ... Nora Elena pulak makin sopan..kiki...ape pun..layannnn je cite nie....^____^

*siapa yang belum baca novel Kasih Yang Suci ??? Citer Nora Elena diapdatasi dari novel tu ...nie ada link novel Kasih Yang Suci...jom layan...