Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6 | Masa blogwalk ternampak beberapa rakan blogger join giveaway dari blog anakomak6. Apa lagi laju Yaya terjah blog beliau. Suka baca entri Ako. Gaya penulisan yang santai. Rasa macam Ako duk bercerita depan kita. Baca entri travel pun seronok. Apa lagi, terus klik butang follow, jadi follower yang ke 317. Hihi...




Syarat nya pun simple je :-


1. Copy banner pastu korang buat la entri "Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6"
dan backlink ke post ni

2. Letak link penyertaan di ruangan komen

Tarikh tutup penyertaan : 20 Mac 2021



Yaya Azura

Yaya | Blogger Since 2010 | Email : yayaazura82@gmail.com

5 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. tq yaya sudi join :) stay tune k

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi yaya..... result dah ada tau... jom tgk sape yg bertuah tu :)

      Padam
  2. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)

    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    BalasPadam
  3. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama