Lirik Lagu Sealed With A Kiss - Jason Donovan

by - Tuesday, March 12, 2019

Assalamualaikum & hai uolss,

Yaya baru je ni balik dari Pos Laju..dah pos ye semua hadiah untuk peserta bertuah giveaway. Sudilah menerima hadiah yang tak seberapa tu tapi ikhlas dari hati sanubari ni tau. Haha. Dalam kereta tadi dengar radio Lite FM. Channel pilihan selain Sinar FM.

Yaya nak share satu lagi yang berjaya menarik halwa telinga ni untuk fokus mendengar. Bila dengar tu terus teringat lagu Berdua Bersatu dari kumpulan Fourteen tu. Rentak tu ada sikit lah yang sama. Ke yaya je rasa macam tu. Korang try lah dengar. Tapi lagu ni dah lama tau, Jason Denovan rekod lagu ni pada tahun 1989. Dan ramai lagi artis lain yang rekod lagu ni. Paling awal dinyanyikan oleh Brian Hyland pada tahun 1962.





Lirik Lagu Sealed With A Kiss by Jason Donovan
Songwriters: Gary Geld / Peter Udell




Though we've got to say goodbye for the summer
Darling, I promise you this
I'll send you all my love everyday in a letter

Sealed with a kiss
Yes it's gonna be a cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams everyday in a letter
Sealed with a kiss

I'll see you in the sunlight
I'll hear your voice everywhere
I'll run to tenderly hold you
But darling you won't be there
I don't want to say goodbye for the summer
Knowing the love we'll miss
Oh, let us make a pledge to meet in September
And seal it with a kiss
Yes, it's gonna be a cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams everyday in a letter
Sealed with a kiss [Repeat: x3]

You May Also Like

5 Comments

  1. Fuh layan petang-petang hari ..Syahdu kejap 😅

    Sambil nak jemput join Contest Anniversary 7 Years Miss Nadya

    ReplyDelete
  2. Suka dengar lagu Sealed with the kiss ni, melody dia tenang-tenang.
    Bila dengar fikiran terus melayang..

    ReplyDelete
  3. alorhhh jiwang ngattt lagu ni aihhh

    ReplyDelete
  4. terbaek.. tapi ejulz xlayan sgt lagu omputeh ni. hehe

    ReplyDelete