8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

by - Thursday, January 17, 2019

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uolss,


Klik banner untuk sertai segmen ini.

Tahniah untuk 8 juta pageviews. Yaya dah baca 8 tips untuk tingkatkan traffik blog dari blog Sayidah. Alhamdulillah sedikit suntikan semangat buat yaya untuk terus berblog.

Agak-agaknyalah kan, apalah penguat semangat untuk Sayidah terus berblog. Sudi-sudikanlah berkongsi cerita.


----------------------------------------------------

yaya dah buat post untuk segmen ini sebelum ini..hari ni baru perasan tak ada post ni..huhu..terdelete entri mungkin. huhu..


You May Also Like

11 Comments

  1. Apa penguat semangat untuk sis berblog? mmm.. Berblog bukan benda yang mudah terutama kalau kita bz. Mungkin sis perlu cari inspirasi mana-mana blog yang boleh buat sis stay nak berblog. :)

    ReplyDelete
  2. Btw saya follower yang ke #1202

    http://www.imaginasiklasik.com/2019/01/melihat-dunia-penuh-berusia-kian-hari.html

    ReplyDelete
  3. fuyyooo 8 juta pageview tu...banyak tu...

    ReplyDelete
  4. Good luck!

    Jom join segmen ni jom! https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  5. goodluck.. ejulz follow sini.. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. All the best.. mama dh folo Sini ye

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete