Nasi Goreng Isi Ikan Goreng

Assalamualaikum...

Nasi goreng yang paling sedap mesti lah yg di goreng emak. Segala masakan emak adalah yang paling sedap di dunia. Kan ?


Walaupun tiada rupa tapi rasanya sangat sedap. Rasa nak tambah dan tambah dan tambah! Tapi kena ingat, kena berjaga.. kan bila berat dah lebih 50kg baru lah susah hati tak selera makan.


.

1 Ulasan

Terima kasih sudi baca. Komen membina sangat dihargai. Komen yang mengandungi 'link', menggunakan unknown profile tidak akan disiarkan. Harap maklum.

  1. telur mata kerbau tu hah ~ tambah selera makan nasi goreng...

    BalasPadam
Catat Ulasan
Terbaru Lebih lama