Dulu kemain lagi pandang sepi je kuih nie..tengok gitu aje..dah berazali dah wujudnnya kuih nie..dah 'berjamang' jugak ler kedai depan ofis duk berniaga si puteri ayu nie..
tapi ..
sejak 2 minggu lepas, Allah buka hati nie nak beli 2 ketoi kuih hijau nie..RM0.30 seketoi...ambek ko! sodap rupanya...hihi....ingatkan kuih nie ada rasa manis tapi nice nice saje rasanya..terima kasih Allah beri kesempatan pada saya untuk menikmatai kuih sedap nie... hehe...
teringin nak buat sendiri tapi kena beli acuan la pulak..boleh tak kalau guna acuan besi untuk buat tat mini tu..hihi...
psstt :  mood update tengah merundum..tapi blog jiran sebelah, blog kawan-kawan semua tetap ku jengah tp tak drop komen la ye..sorry yek..jangan salahkan saya,salahkan sifat M yg suka bertempek dgn diri daku nie..kahkah..asal nak buat entri je dia datang menyinggah...huhu...